lines

A1 Novi Sad

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji kreira najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu. Blizu 1.700 zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

U A1 Srbija verujemo da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da uz pomoć tehnologije ta moć zaista može da preoblikuje naša iskustva i učini svetboljim mestom. Zato povezujemo ljude, mesta i objekte i pružamo korisnicima mogućnost da oblikuju iskustvo koje žele da dožive.

Kontakt informacije

Prizemlje / B32c
Radno vreme: 10h - 22h
A1-BIG-Novi-Sad-1-780x502

Kontakt informacije

Prizemlje / B32c
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

A1 BIG Novi Sad – mobilna mreža za savršeno iskustvo!

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji kreira najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu

Blizu 1.500 zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući da skoro 2.5 miliona korisnika odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

Akcije i paketi A1 agencija u Novom Sadu omogućavaju korisnicima da se opredele za različite interent aranžmane i tarife po najpovoljnijim cenama – besplatni minuti, poruke i brzi internet su samo neke od opcija.

Možete se uvek posavetovati sa našim stručnim osobljem pre nego što finalizirate odluku, a svi razgovori sa agentima korisničkog servisa su besplatni.

Možete nas posetiti i u A1 poslovnici u Beogradu, kao i u A1 u Zrenjaninu.

A1 poslovnice Novi Sad – lokacije i kontakt

A1 poslovnica se nalazi u prijatnom i prostranom ambijentu lokala (B32c) u prizemlju BIG shopping centra u Novom Sadu, a adresa je Sentasndrejski put 11.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi usluga i servisa ove kompanije u Novom Sadu, konkretnih ponuda i paketa, budite slobodni da pozovete A1 na broj telefona: 060 821 43 27.

Naše ljubazno osoblje će vam otkloniti sve nedoumice i udeliti koristan savet!

A1 Novi Sad – radno vreme poslovnice

Radno vreme A1 poslovnice u Novom Sadu je usklađeno i sa ostalim prodavnicama unutar tržnog centra, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h.

Naša vrata su vam uvek širom otvorena!

devojka-big