lines

Burrito Madre Beograd

Burrito Madre u Beogradu u BIG FASHION centru nudi jednu od najukusnijih opcija za predah nakon dugog šopinga! Filozofija koju Burrito Madre prati je sveže spremljena, zdrava hrana koja čoveku obezbeđuje nutrijente, ali i fenomenalan ukus! U BIG FASHION centru uvek sveži burito čeka sve one kojima je potrebna zdrava a ukusna energija!

Kontakt informacije

2/202
bigtc.bm@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
burrito-madre-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

2/202
bigtc.bm@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Burrito Madre Beograd – zdravo a brzo

Burrito Madre u Beogradu u BIG FASHION centru je jedan od retkih restorana brze hrane čiji je glavni cilj da služe zdravu hranu svojim gostima. Hrana u beogradskom BIG-u je sveža, a vredan tim kuvara vredno kuva, secka, marinira, peče, a sve to rade sami i ni jedan proizvod ne dolazi iz konzerve ili automata!

Iako svi živimo užurbano, filozofija koju prati Burrito Madre u Beogradu u BIG-u je da to ne treba da nas spreči da jedemo zdrave i nutritivne obroke! 

Pored burita, tu su i kesadilje i salate, a zbog koncepta ovog restorana brze hrane možete sami izabrati sve sastojke i napraviti obrok baš po svom ukusu!

Duh Meksika koji Burrito Madre u Beogradu nudi je kreiran od domaćih plodova, a sve namirnice su sa našeg podneblja!

Svratite u Burrito Madre u Beogradu u BIG FASHION centru i sami se uverite u kvalitet i ukus izvanrednih obroka!

Burrito Madre lokacija, kontakt i radno vreme

Restoran Burrito Madre se nalazi u Beogradu u BIG FASHION centru koji je na adresi Višnjička 84. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete pozvati na kontakt telefon +381 60 466 00 74 ili pisati na imejl adresu bigtc.bm@gmail.com.

Burrito Madre se nalazi u lokalu broj 2/202, a radno vreme je od 10h do 22h, svakog dana!

Burrito Madre u Beogradu u BIG FASHION centru vaš čeka sa najsvežijom meksičkom hranom!

devojka-big