lines

Benu Beograd

BENU u Beogradu nudi širok asortiman lekova i dermokozmetike, a poznat je i kao apoteka koja vrlo često organizuje akcije i sniženja, pa proizvode iz njenog asortimana možete nabaviti i po dosta povoljnijim cenama od onih koje su inače zastupljene. Posetite BENU u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i nabavite sve što vam je potrebno od lekova i kozmetike!

Kontakt informacije

0/041
Radno vreme: 10-22h
benu-apoteka-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/041
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

BENU Beograd – renomirana apoteka u kojoj se kupuje sa uživanjem

BENU je više od apoteke. To je farmaceutski maloprodajni brend sa prepoznatljivim I modernim izgledom apoteka, koji je poznat kao lanac sa odličnom reputacijom i izgrađenim poverenjem kod kupaca. Odlikuje nas nov i proaktivan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge prilagođen zahtevima savremenog potrošača. 

BENU apoteke u Beogradu posluju od 2014. godine, čime se naša zemlja pridružila velikoj evropskoj BENU porodici. Preko 1000 apoteka u 10 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope

Osim u Beogradu, BENU u Kragujevcu takođe možete pronaći u okviru BIG tržnog centra. 

Širok asortiman BENU apoteke u Beogradu odgovara na svačije potrebe

Asortiman čini široka paleta lekova, medicinske kozmetike, proizvoda namenjenih kućnoj dijagnostici, dodacima ishrani, kao različiti proizvodi namenjeni nezi dece. 

Osim toga, BENU je i robna marka, pa ćete u apoteci pronaći i proizvode sa potpisom ovog brenda. Oni zauzimaju posebno mesto u asortimanu. Potrošači su već prepoznali odličan kvalitet proizvoda, koji je dostupan po pristupačnim cenama.

Posetite BENU u Beogradu u BIG FASHION centru i otkrijte šta je to što ovu izdvaja u odnosu na druge apoteke u Beogradu.

BENU apoteka u Beogradu – lokacija, kontakt i akcije 

BENU u BIG-u čeka vas na adresi Višnjička 84 na Karaburmi. Odlično smo saobraćajno povezani sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela prestonice. 

Na mapi tržnog centra možete pogledati i gde je tačno smeštena apoteka, a zatim je posetiti i pronaći suplemente, lekove ili kozmetiku koja vam je potrebna. Tačna lokacija BENU apoteke je: 0/041, u prizemlju tržnog centra.  

BENU akcije važe za neke od najatraktivnijih među prestoničkim apotekama, pa ćete sigurno biti zadovoljni kupovinom, a preporučujemo da pratite i vesti o našim sniženjima i akcijama u Beogradu kako biste bili u toku! U apoteci su obezbeđeni sledeći uslovi plaćanja: gotovina; platne kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina; čekovi građana – mogućnost plaćanja na 3-5 rata;

BENU Beograd kontakt: 064/8083074

Radno vreme: 10-22 č

Čekamo vas u BIG-u!

devojka-big