lines

Women’Secret Novi Sad

Women’Secret u Novom Sadu u našem tržnom centru predstavlja destinaciju broj 1 za nabavku ženskog donjeg veša, brushaltera, bademantila, kupaćih kostima i drugih korisnih i lepih ženskih akseosara. Posetite Women’Secret prodavnicu u Novom Sadu u BIG centru i nabavite idealne stvari za sebe ili vama dragu osobu.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / B07a
Radno vreme: 10h - 22h
womens-secret-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B07a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Women’Secret u Novom Sadu – upoznajte ovaj popularni španski brend

Jeste li znali da je Women’Secret brend iz Španije? Ovo je jedan od najpoznatijih brendova iz ove zemlje! Fokus ponude je na ženskom vešu čiji dizajn ide u korak sa najnovijim trendovima, modom, ali ne praveći kompromis sa kvalitetom, a jednako vešto pri dizajniranju mireći senzualnost i udobnost.

Najbolje od svega je što je ponuda propraćena odličnim, pristupačnim cenama, ali i konstantnim akcijama i specijalnim ponudama u Novom Sadu i radnjama u drugim gradovima širom sveta. Prva radnja ovog brenda otvorena je još 1992. godine, brend ne prestaje da se razvija i da iznenađuje svoje kupce kroz inovativni pristup svojim proizvodima i zanimljivim pristupom.

Španski Women’Secret dostupan i u Novom Sadu

Spavaćice, pidžame, kupaći kostimi kao i prateći aksesoar, su proizvodi koje, pored veša po kome je ovaj brend poznat, u svakom trenutku možete pronaći u prodavnici Women’Secret u Novom Sadu. Kreatori ovog brenda svakom novom kolekcijom u asortiman uključuju mnogo više od ženskog veša – sve ono što je neophodno svakoj savremenoj ženi.

Lanac ovog brenda ima 600 prodavnica u oko 80 zemalja, a među njima su i prodavnice Women’Secret u Beogradu, Women’Secret u Novom Sadu i drugim BIG tržnim centrima.

Ponuda odličnog donjeg veša u Novom Sadu značajno je bogatija zbog dostupnosti ovog brenda. Women’Secret je inače deo Tendam grupe. Ova grupa smatra se liderom u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2000 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova, među kojima su: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

Women’Secret prodavnica u Novom Sadu – kontakt, adresa i informacije

Novosadska Women’Secret prodavnica smeštena je u broju radnje B07a.

Ukoliko su vam potrebne detaljne smernice da lakše pronađete prodavnicu, možete pogledati našu mapu objekata.

Radno vreme prodavnice Women’Secret u Novom Sadu isto je kao i radno vreme celog tržnog centra: od 10 do 22 č.

Posetite nas u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru, uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu i ponovite se kvalitetnim i modernim komadima veša i pratećeg programa!

devojka-big