lines

Lilly Beograd

Lilly u Beogradu u BIG FASHION centru je idealna šoping destinacija za kupovinu kvalitetnih drogerijskih proizvoda pouzdanih svetskih i domaćih brendova. Posetite Lilly prodavnicu u Beogradu u BIG FASHION centru gde vas čekaju bogata ponuda raznolikih kategorija proizvoda, česte akcije sniženja cena i besprekorna usluga – sve što je potrebno za savršeno šoping iskustvo!

Kontakt informacije

1/114
tcbig@lilly.rs
Radno vreme: 10-22h
Lilly Beograd

Kontakt informacije

1/114
tcbig@lilly.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

LILLY DROGERIE BEOGRAD – RAZNOVSTAN ASORTIMAN PROIZVODA ZA NEGU I ZAŠTITU

Lilly drogerie u Beogradu u BIG FASHION centru je deo najpopularnijeg lanca drogerija u Srbiji, koji od 2003. godine uspešno omogućava dostupnim širok asortiman kvalitetnih proizvoda pouzdanih domaćih, ali i svetskih proizvođača, širom zemlje na čak 185 lokacija.

U Lilly drogerie u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru će vas uvek dočekati izbor najkvalitetnije kozmetike, pomoćnih lekovitih sredstava i parfema, proizvodi za dečiju negu, bogat bebi program, kao i veliki broj proizvoda za održavanje domaćinstva.

Ukoliko vam je neki drugi grad bliži – u okviru naše BIG grupacije tržnih centara smo za vas obezbedili i Lilly prodavnicu u Novom Sadu,  Lilly u PančevuLilly u Kragujevcu, kao i drugim dobro poznatim BIG lokacijama.

APOTEKA LILLY DROGERIJE U BEOGRADU – VELIKI IZBOR LEKOVA PO NAJPOVOLJNIM CENAMA

Lilly drogerija ima za cilj jedno: da svojim sugrađanima omogući sve potrebno za negu lepote i zdravlja – da prepozna njihove potrebe i ispuni visoka očekivanja.  Tako su, od 2006. godine, u sklopu Lilly prodajnih mesta, kupcima na raspolaganju i dobro opremljene Lilly apoteke.

Lilly apoteku u Beogradu možete posetiti upravo u BIG FASHION šoping centru, gde će vas uslužiti profesionalni farmaceuti i vašu kupovinu unaprediti svojom posvećenošću da pronađete proizvode koji će savršeno odgovarati vašim potrebama.

LILLY AKCIJA – BESKOMPROMISAN KVALITET I RAZUMNE CENE

Kada je reč o lepoti i zdravlju – sigurno je da je kvalitet proizvoda prioritet. Zato u Lilly prodavnici u Beogradu u BIG FASHION-u možete pronaći najkvalitetnije drogerijske proizvode domaćih i stranih proizvođača.

Jedinstvena ponuda Lilly drogerija uključuje i proizvode sopstvene proizvodnje, koji su označeni imenima “Velnea” i “Veoma zdrava krema”. U pitanju su kozmetički proizvodi na prirodnoj bazi, kreirani u saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima – zbog čega ove linije proizvoda uživaju višegodišnje poverenje kupaca koji im se vraćaju ponovnom kupovinom.

Česte akcije sniženja cena u Lilly drogerie u BIG FASHION centru, loyalty programi poput Mamma&Baby kluba i druge pogodnosti koje će obezbediti  zagarantovano dobar odnos cene i kvaliteta proizvoda. – učiniće prodavnicu Lilly vašom omiljenom šoping destinacijom.

LILLY DROGERIE BEOGRAD – LOKACIJA, KONTAKT I RADNO VREME

Lilly drogerie u Beogradu u našem tržnom centru se nalazi na Karaburmi, na dobro poznatoj adresi Višnjička 84. U tržnom centru, Lilly možete pronaći na prvom spratu, u lokalu broj 105. Do njega lako možete doći uz pomoć naše mape tržnog centra.

Lilly radno vreme Beograd: od 10 č do 22 č, svakog dana u nedelji.

Lilly kontakt telefon u BIG FASHION centru: 011 41 31 607 / 011 41 31 608

devojka-big