lines

Monument Beograd

Monument Beograd je mnogim Beograđanima mesto na kom piju prvu jutarnju kafu, obeduju sa porodicom i prijateljima, proslavljaju uspehe ili dolaze da se opuste nakon napornog radnog dana ili šopinga u BIG Fashion centru. Posetite nas i otkrijte šta sve ovaj ugostiteljski objekat sa višedecenijskim iskustvom ima da vam ponudi!

Kontakt informacije

1/101
Radno vreme: 10-22h
monument-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/101
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Kafić i restoran Monument – vaše novo omiljeno mesto u gradu

Restoran Monument beogradska je oaza mira uz dobar zalogaj i po koju čašu vina.

Većina Beograđana dolazi u kafe Monument svakodnevno na kafu i predah, a restoran Monument u Beogradu prva im je asocijacija i na svežu i ukusnu hranu.

Da li je u pitanju upotreba kvalitetnih namirnica, uvek nasmejano i profesionalno osoblje, Monument jelovnik na kom se nalazi mnogo različitih opcija po svačijim preferencijama, ili možda dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu?

Šta god da je tajna uspeha ovog restorana, činjenica je da se restoran Monument Beograd još odavno pozicionirao pri vrhu liste najkvalitetnijih restorana u prestonici.

Kada posetite BIG Fashion tržni centar, restoran Monument Beograd ćete spaziti po svom prepoznatljivom logou, ali i po stolovima koji su puni tokom cele godine i mirisu sveže kafe koji se širi kroz ceo tržni centar.

Monument Beograd – dostava i akcije

U duhu tržnog centra koji je poznat po čestim akcijama, i od restorana Monument u Beogradu mogu se očekivati razna iznenađenja za goste u toku godine.

Ukoliko odlučite da posetite BIG Fashion tržni centar očekujte u Monument kafiću i restoranu vrhunsku uslugu i prvoklasnu hranu, piće i deserte od kojih će vam krenuti voda na usta.

Dođite i okrepite se u našem prijatnom ambijentu nakon iscrpljujućeg šopinga ili zakažite viđanje sa prijateljima kod nas! Dostavu, koja naravno uvek postoji kao opcija, ostavite za tmurni dan ili obrok za vreme radnog vremena i kada niste u mogućnosti da ulepšate svoj dan dolaskom. Ali svakako imajte na umu da je i to opcija!

Restoran Monument Beograd – lokacija i radno vreme lokala

Do nas možete doći veoma jednostavno iz svih delova Beograda gradskim prevozom ili sopstvenim vozilom. Naša adresa je Višnjička 84 na Karaburmi.

Restoran Monument u BIG-u se nalazi na prvom spratu, u lokalu broj 101. Za lakše snalaženje, možete proučiti našu online mapu objekta pre dolaska.

Restoran Monument Beograd radno vreme: od 10h do 22h, svakog dana u nedelji.

Čekamo vas!

devojka-big