lines

Jasmin Beograd

Jasmin parfimerije već više od šest decenija predstavljaju pravu oazu lepote. U našem lancu, koji spada u jedan od najstarijih u Evropi, na jednom mestu možete pronaći kozmetiku, parfeme i šminku luksuznih brendova kao što su Chanel, Lancome, Dolce&Gabbana, Shiseido, YSL, Gucci, Versace, Hugo Boss, Armani, Givenchy, Collistar, Clarins ali i kvalitetnu šminku pristupačnijih brendova kao što su Artdeco, Pupa, Diego dalla Palma, Naj Oleari i drugih. Jasmin ceni poverenje svojih kupaca i često organizuje akcije sniženja, besplatnih šminkanja, promocija i drugih zanimljivih dešavanja, a najvernijim potrošačima omogućili smo posebne pogodnosti uz Jasmin kartice. Posetite nas!

Kontakt informacije

0/030, 031
Radno vreme: 10-22h
Jasmin Beograd

Kontakt informacije

0/030, 031
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Jasmin Beograd – veliki izbor brendova – BIG FASHION centar

U Jasmin parfimeriji u Beogradu možete pronaći veliki broj luksuznih brendova i njihove proizvode za negu i ulepšavanje. Samo neki od tih brendova su Chanel, Guerlain, Lancome, Dolce Gabbana, Shiseido, Sisley, Gucci, Versace, Hugo Boss, Armani, Givenchy, Paco Rabanne, Trussardi, Collistar.

Pored toga, pristupačni proizvodi, ali ništa manje kvalitetni, takođe čekaju na policama Jasmin prodavnice u BIG FASHION centru na svoje kupce. Ovde takođe možete izabrati i brendove kao što su Artdeco, Pupa, Naj Oleari i još mnogi drugi. 

U Jasmin prodavnici u Beogradu u BIG FASHION centru možete pronaći veliki broj parfema, i tako oplemeniti svoj život zavodljivim mirisima! Sve Jasmin prodavnice, pa i Jasmil u Novom Sadu, nude širok spektar proizvoda za lepotu i negu kako bi svako pronašao nešto za sebe.

Jasmin akcija, popusti i sniženja

Jasmin prodavnica u Beogradu u BIG FASHION centru brine o poverenju svojih kupaca, pa često organizuje akcije sniženja, besplatnih šminkanja, promocija i drugih dešavanja koja su kupcima interesantna. 

Najvernije kupce čeka loyalty kartica sa posebnim pogodnostima i akcijama! Posetite Jasmin u Beogradu u BIG FASHION centru i pogledajte aktuelnu ponudu i akcije!

Jasmin u Beogradu – Lokacija i kontakt

Jasmin u Beogradu se nalazi u BIG FASHION centru, na adresi Višnjička 84. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete pozvati Jasmin na kontakt telefon 011 40 41 235.

Broj lokala je 30 i 31, a radno vreme je od 10h do 22h, svakog dana. 

Jasmil u BIG FASHION centru te čeka da otkriješ nove aspekte lepote!

devojka-big