lines

Extra sports Novi Sad

Extra Sports Novi Sad nudi ogroman izbor sportske obuće i ostale opreme visokog kvaliteta najčuvenijih renomiranih proizvođača. Posetite vaše omiljeno mesto za šoping, BIG centar u Novom Sadu, i proverite koje smo sve brendove pripremili za vas!

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B66 / B64 / B64a
Radno vreme: 10h - 22h
extra-sports-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B66 / B64 / B64a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Kolekcija kofera u CCC-u!

    Kolekcija kofera u CCC-u!

    Vaš odmor počinje u CCC-u! Pogledajte našu najnoviju kolekciju kofera Letnji odmori su iza ugla! Vreme je za zasluženi raspust posle godinu dana škole. Šta kažete na odlazak na nezaboravno...

  • vitogog-namestaj-380x235.webp

    POKLON VAUČERI u Vitorog salonima!

    Poštovani kupci, od 18. do 24. juna Vitorog saloni nameštaja organizuju sjajnu ponudu za sve ČLANOVE LOYALTY kluba (i za one koji to žele da postanu). Tim povodom, spremili smo...

Pogledajte sve

Extra Sports Novi Sad – akcija i jedinstveno iskustvo kupovine sportske opreme

U Extra Sports prodavnici u Novom Sadu čekaju vas Adidas, Nike, New Balance, Puma, Sketchers i mnoge druge čuvene marke, a asortiman proizvoda u našoj radnji u BIG tržnom centru je ogroman!

Od 2016. kada je otvorena prva Extra Sports prodavnica, pa sve do danas, novosadski Extra Sports, ali i svi ostali, koje možete pronaći u mnogobrojni gradovima širom Srbije, trude se da zadovolje sve potrebe svojih potrošača i obezbede jedinstveno iskustvo šopinga!

Ukoliko tražite prijatan ambijent, osoblje uvek raspoloženo da pomogne, najbolje sportske brendove u Novom Sadu po najpovoljnijim cenama i primamljive akcije koje su, u duhu našeg tržnog centra, česte, ne tragajte dalje!

Ono što možete naći u ponudi prodavnice Extra Sports: odeća, patike za trčanje, outdoor aktivnosti, različite vrste treninga, kao i sportska oprema za najrazličitije potrebe! Extra Sports je samo jedna od mnogobrojnih prodavnica odeće u Novom Sadu koje možete otkriti u BIG-u u Novom Sadu!

Extra Sports Novi Sad – lokacije, radno vreme i kontakt prodavnice Extra Sports

Radno vreme Extra Sports radnje u Novom Sadu je od 10h do 22h svakog dana, tokom cele godine.

U Novom Sadu, Extra Sports lokacije su dobro poznate, a omiljena je u BIG tržnom centru! Adresa je Sentandrejski put 11 i do nas se može doći veoma brzo i lako iz svih delova grada!

Kontakt telefon Extra Sports prodavnice u Novom Sadu: 0698872037

Extra Sports lokal nalazi se na prvom spratu, ali za lakše snalaženje, pre nego što dođete u tržni centar pogledajte i mapu objekta.

Čekamo vas u Extra Sports radnji u Novom Sadu!

devojka-big