lines

Extra sports Novi Sad

Extra Sports Novi Sad nudi ogroman izbor sportske obuće i ostale opreme visokog kvaliteta najčuvenijih renomiranih proizvođača. Posetite vaše omiljeno mesto za šoping, BIG centar u Novom Sadu, i proverite koje smo sve brendove pripremili za vas!

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B66 / B64 / B64a
Radno vreme: 10h - 22h
extra-sports-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B66 / B64 / B64a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Extra Sports Novi Sad – akcija i jedinstveno iskustvo kupovine sportske opreme

U Extra Sports prodavnici u Novom Sadu čekaju vas Adidas, Nike, New Balance, Puma, Sketchers i mnoge druge čuvene marke, a asortiman proizvoda u našoj radnji u BIG tržnom centru je ogroman!

Od 2016. kada je otvorena naša prva prodavnica, pa sve do danas, novosadski Extra Sports, ali i svi ostali, koje možete pronaći u mnogobrojni gradovima širom Srbije, trude se da zadovolje sve potrebe svojih potrošača i obezbede jedinstveno iskustvo šopinga!

Ukoliko tražite prijatan ambijent, osoblje uvek raspoloženo da pomogne, najbolje sportske brendove u Novom Sadu po najpovoljnijim cenama i primamljive akcije koje su, u duhu našeg tržnog centra, česte, ne tragajte dalje!

Ono što možete naći u ponudi prodavnice Extra Sports: odeća, patike za trčanje, outdoor aktivnosti, različite vrste treninga, kao i sportska oprema za najrazličitije potrebe! Extra Sports je samo jedna od mnogobrojnih prodavnica odeće u Novom Sadu koje možete otkriti u BIG-u u Novom Sadu!

Extra Sports Novi Sad – lokacije, radno vreme i kontakt

Radno vreme Extra Sports radnje u Novom Sadu je od 10h do 22h svakog dana, tokom cele godine.

U Novom Sadu, Extra Sports lokacije su dobro poznate, a omiljena je u BIG tržnom centru! Adresa je Sentandrejski put 11 i do nas se može doći veoma brzo i lako iz svih delova grada!

Kontakt telefon Extra Sports prodavnice u Novom Sadu: 0698872037

Naš lokal nalazi se na prvom spratu, ali za lakše snalaženje, pre nego što dođete u tržni centar pogledajte i mapu objekta.

Čekamo vas!

devojka-big