lines

N sport Novi Sad

N Sport u Novom Sadu je jedan od vodećih distributera najpoznatijih sportskih i modnih brendova. Naša odeća i oprema prvi su i glavni izbor modernih muškaraca i žena koji su u stalnom pokretu. Posetite N Sport u Novom Sadu u BIG tržnom centru i pronađite sportske i outdoor komade najboljih cena!

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B78 / B76 / B74 / B74a
Radno vreme: 10h - 22h
n-sport-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B78 / B76 / B74 / B74a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

N Sport Novi Sad – širok asortiman sportske opreme poznatih brendova

Kompanija N Sport je jedan od vodećih distributera najpoznatijih sportskih i modnih brendova sa više od 100 prodajnih objekata na teritoriji Srbije i regiona. U Novom Sadu lako ćete je prepoznati po tri osnovna prodajna multibrend koncepta: N Sport, N Fashion i N Selection.

Novosadska radnja N Sport najviše se uklapa u aktivni život savremenih muškaraca, žena i dece, koji su u stalnom pokretu i žele vrhunsku udobnost tokom obavljanja različitih svakodnevnih aktivnosti.

N Sport u Novom Sadu uvek će odgovoriti na potrebe klijenata s istančanim ukusom i nudi proizvode čuvenih sportskih modnih brendova!

N Sport prodavnice u Novom Sadu – akcije su kod nas stalno aktuelne

U stalnoj N Sport ponudi u Novom Sadu čeka vas isključivo sportska oprema renomiranih brendova kao što su: PUMA, adidas, Nike, Diadora, Fila, Sergio Tacchini, Russell Athletic, 4F, Converse, Reebok, Skechers, Rider/Ipanema, Timberland, Superdry, Northland…

N sport radnja u BIG tržnom centru u Novom Sadu samo je jedna od mnogobrojnih radnji sa odećom i obućom u Novom Sadu. Ono što je čini različitom je činjenica da je idealno mesto da opremite sebe i svoje bližnje sportskom opremom vrhunskog kvaliteta!

Ljubazno osoblje na raspolaganju vam je i spremno da vas posavetuje i pomogne pri izboru u svakom trenutku!

N sport akcije su česte i garantovano najbolje u gradu! Dođite u novosadski N Sport i pronađite svoju novu omiljenu sportsku odeću i obuću!

Ukoliko vam je pak prestonica bliže, možete posetiti i N Sport u Beogradu!

N Sport Novi Sad – radno vreme i kontakt

N Sport BIG FASHION nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, na prvom spratu našeg tržnog centra! Radno vreme isto je kao i svih ostalih prodavnica odeće u Novom Sadu u BIG-u: od 10h – 22h tokom cele godine! Pogledajte mapu objekta za dodatne informacije i tačan položaj prodavnice.

N Sport u Novom Sadu kontakt telefon putem kog se možete informisati o proizvodima i pogodnostima je 062/204-815. Čekamo vas!

devojka-big