lines

Waikiki Novi Sad

Waikiki u Novom Sadu u BIG Shopping tržnom centru važi za jednu od najposećenijih prodavnica, pre svega zbog širokog asortimana namenjenog ženama, muškarcima i deci, ali i zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta po kojima je poznata. Posetite prodavnicu Waikiki u Novom Sadu u BIG-u i uživajte u fenomenalnom šoping iskustvu.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / B31 / B31c, Prvi sprat / B83 / B85 / B81
Radno vreme: 10h - 22h
lc-waikiki-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B31 / B31c, Prvi sprat / B83 / B85 / B81
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Uskršnja akcija – do 30% popusta

  Uskršnja akcija - do 30% popusta

  😍🪺 Uskršnja akcija – do 𝟑𝟎% 𝐏𝐎𝐏𝐔𝐒𝐓𝐀 na izdvojene igračke, knjige za najmladje i opremu za bebe. 🎁 Preko 200 artikala sada ima super cene. Dečaci i devojčice, najmlađi ali...

 • Vulkan – Svetski dan knjige

  Vulkan – Svetski dan knjige

  📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

Pogledajte sve

WAIKIKI U NOVOM SADU – POSETITE NAS I OTKRIJTE TAJNU POPULARNOSTI OVE PRODAVNICE

Brend Waikiki je osnovan u Francuskoj 1988. godine, a od 1997. nastavlja sa radom kao turski brend pod imenom LC Waikiki, Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Danas, LC Waikiki posluje u 766 prodavnica u 36 zemalja, a jedna od njih je upravo novosadski Waikiki u BIG-u.

Waikiki u Novom Sadu rado posećuju muškarci i žene svih generacija. Ova prodavnica odećeobuće i akseosara poznata je po fenomenalnom odnosu cene i kvaliteta, a filozofija kojom se kompanija vodi je da:  „Svi zaslužuju da se lepo oblače”. Zato uz pristupačne cene, Waikiki radnja u Novom Sadu organizuje i akcije, a učestvuje i u skoro svim sniženjima i rasprodajama koje BIG često priređuje svojim kupcima. Posetite nas i otkrijte zbog čega je brend Waikiki među omiljenim svim Novosađanima.

WAIKIKI NOVI SAD – RADNO VREME I LOKACIJA

Lokacije Waikiki radnje u Novom Sadu čeka vas na dobro poznatoj adresi BIG-a u Novom Sadu: Sentandrejski put 11. Broj lokala je: B31/B31c. 

Radno vreme je: od 10 č do 22 č, kao i celog tržnog centra BIG.

Kontakt telefoni Waikiki radnje u Novom Sadu su: 021 3000 250 i +381 69 4555 338.

Ukoliko su vam drugi gradovi bliži, obradovaće vas da je ova radnja dostupna i u ostalim BIG tržnim centrima, pa možete da posetite i Waikiki u BeograduWaikiki u Zrenjaninu, kao i Wakiki u Kragujevcu i u Kruševcu, kao i drugim gradovima.

devojka-big