lines

Solo obuća Novi Sad

Solo obuća – ljubav na prvi korak!

Iskusan tim, koji stoji iza domaćeg brenda SOLO, iza sebe ima decenije praktičnog znanja u oblasti dizajna i proizvodnje obuće, isključivo od prirodne kože. Koristeći jedinstvena svojstva materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano ispunjavaju očekivanja dama. Kroz kolekcije SOLO predstavlja zanimljiv spoj novih trendova, zanatskog umeća, praktičnosti i pristupačnosti. Višestruki su dobitnici nagrada na međunarodnim sajmovima kože i obuće, a najveća nagrada su verni kupci koji uživaju u udobnosti SOLO modela iz sezone u sezonu.

Kontakt informacije

Prizemlje / B25
Radno vreme: 10h - 22h
Solo obuća Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B25
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

Imperativ prilikom stvaranja svih SOLO kolekcija je udobnost i u to ime je domaći tim proširen dizajnerima iz Italije, koja je svetska matica kada je u pitanju pojam kvaliteta i udobnosti obuće.

Posetite ih u prizemlju.

devojka-big