lines

Solo obuća Novi Sad

Solo obuća Novi Sad – definitivno pravi izbor za kupovinu stilizovanih modela koji prati savremene trendove. Iza proizvodnje i plasiranja proizvoda se nalazi tim iskusnih domaćih stručnjaka, koji prave vrhunsku obuću od prirodne kože. Posetite radnju Solo obuća u Novom Sad u BIG-u i odaberite model po svom ukusu!

Kontakt informacije

Prizemlje / B25
Radno vreme: 10h - 22h
solo-obuca-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B25
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Solo obuća – domaći brend kao simbol kvaliteta

Preko 25 godina iskustva u proizvodnji i dizajniranju obuće od prirodne kože. Korišćenje jedinstvenih svojstava novih materijala, kao i savremeni tehnološki procesi zaslužni su za isporučivanje kvalitetnih proizvoda na tržište.

Potrebe potrošača se kontinuirano zadovoljavaju tako što tim iz kompanije Solo obuća plasira modele koji su u skladu sa modernim trendovima, praktični, dobijeni kao rezultat zanatskog umeća i sasvim dostupni svima.

Solo obuća radnje su lokali gde možete pronaći proizvode zaslužne za brojna priznanja i nagrade na međunarodnim sajmovima kože i obuće koje je ovaj brend dobio. Posetite Solo obuća prodavnice i pronađite kvalitetne modele za sve sezone i brojne prilike.

Proverite šta su pripremile i druge prodavnice obuće u Novom Sadu na našoj lokaciji. 

Solo obuća Novi Sad – Solo obuća lokacije

Solo obuća Novi Sad radnja se nalazi u našem šoping centru BIG Novi Sad. Lokacija je Sentandrejski put 11 u blizini auto-puta, tako da će vam biti izuzetno praktično i jednostavno da dođete. Obezbeđen je besplatan parking za sve posetioce.

Radnja se nalazi u prizemlju u lokalu broj B25! Ukoliko vam je potreban kvalitet po razumnim cenama i znate da je najbolji izbor Solo obuća popusti su nešto što takođe ne smete propustiti.

Ukoliko vam je kupovina strast, savetujemo da proverite i koje se sve prodavnice obuće u Novom Sadu nalaze u našem centru za kupovinu. 

Solo obuća kontakt informacije 

U Novom Sadu radnju Solo obuća možete posetiti od 10h do 22h, dok vam je za sve dodatne informacije dostupan broj telefona 021/2704-000. 

Pored toga, BIG šoping centri širom zemlje nude veliki broj opcija kada je u pitanju kupovina u radnjama domaćih i stranih brendova, kupovina namrinica, odlična ponuda brze hrane i kafića.

devojka-big