lines

Terranova Novi Sad

Terranova u BIG-u u Novom Sadu nudi širok asortiman moderne odeće za muškarce, žene i decu! Urbanim komadima možete iskazati svoju individualnost Posetite Terranova prodavnicu u BIG-u u Novom Sadu i izaberite odeću po svojoj meri!

Kontakt informacije

Prizemlje / B29 / B31b
Radno vreme: 10h - 22h
terranova-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B29 / B31b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Terranova prodavnica u Novom Sadu – moderni komadi po pristupačnim cenama

Terranova kao prodavnica odeće u Novom Sadu nudi širok asortiman urbane i udobne odeće za muškarce, žene, ali i devojčice i dečake!

Vrhunska ponuda ovog brenda koji je osnovan 1988. godine će omogućiti svim ljubiteljimaa street mode da pronađu prave komade za svoj ukus! Terranovu u Novom sadu u BIG-u izdvaja komforna odeća koja je lako uklopiva, a uz to su cene pristupačne. 

Prodavnica Terranova nudi odeću za mlade koja je dizanirana prema poslednjim trendovima. Ovde možete pronaći ležernu odeću za svaki dan, komade za večernji izlazak, ali tu je i široka ponuda elegantnih modela za posebne prilike! 

Ako ste u prilici, takođe posetite Terranova radnju u Beogradu u BIG FASHION centru gde vas takođe čeka širok izbor odeće!

Popusti i rasprodaje Terranova brenda nisu retke, pa tako možete opremiti ceo svoj plakar po još boljim cenama!

Lokacija, kontakt telefon i radno vreme Terranove u Novom Sadu

Radno vreme prodavnice Terranova u BIG-u u Novom Sadu je od 10h do 22h, a adresa na kojoj se nalazi tržni centar je Sentandrejski put 11. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontakt telefon Terranova radnje je 021 270 22 12. 

Terranova se nalazi u prizemlju u lokalu broj B29, a mi vas čekamo!

 

devojka-big