lines

Obuća Metro Novi Sad

Obuća Metro je sa preko 30 godina tradicije i više od 100 prodavnica postala prepoznatljiv brend u regionu. Veliki izbor obuće, modnih dodataka, tekstila, sportske opreme, i aksesoara čine nas prepoznatljivim i jednim od najvećih fashion distributera u industriji. Gradimo nove trendove i trudimo se da našim potrošačima uvek pružimo nešto jedinstveno.

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
Obuća Metro Novi Sad

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

Naša misija je da budemo pristupačni našim korisnicima i konstantno unapređujemo kvalitet naših proizvoda. Razlog našeg dosadašnjeg i budućeg poslovanja jeste Vaše ukazano poverenje i zadovoljna očekivanja. Izaberite prave modele za sebe i ostanite u trendu. Posetite nas u našim maloprodajnim objektima i otkrijte veliku paletu proizvoda!

devojka-big