lines

Obuća Metro Novi Sad

Obuća Metro je sa preko 30 godina tradicije i više od 100 prodavnica postala prepoznatljiv brend u regionu. Veliki izbor obuće, modnih dodataka, tekstila, sportske opreme, i aksesoara čine nas prepoznatljivim i jednim od najvećih fashion distributera u industriji. Gradimo nove trendove i trudimo se da našim potrošačima uvek pružimo nešto jedinstveno.

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
obuca-metro-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Samo u Planeta Sport prodavnicama te čeka do 30% DODATNOG POPUSTA na sve već sniženo  čak i do -60%, na drugi jeftiniji artikal!🔊 Požuri i  iskoristi ove sjajne popuste na...

 • MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  Iskoristite idealnu priliku da u periodu od 01. do 28. februara obogatite svoj dom Vitorog nameštajem po neverovatnim popustima i do 58 %! Obezbedite sebi visoki kvalitet uz Vitorog. Kompletnu...

 • Zimski popust do 50%

  Zimski popust do 50%

  Akcijska ponuda u Dan John-u traje do kraja januara! Iskoristi zimski popust do 50% na određene artikle.😊 Kvalitet. Stil. Elegancija.

Pogledajte sve

Naša misija je da budemo pristupačni našim korisnicima i konstantno unapređujemo kvalitet naših proizvoda. Razlog našeg dosadašnjeg i budućeg poslovanja jeste Vaše ukazano poverenje i zadovoljna očekivanja. Izaberite prave modele za sebe i ostanite u trendu. Posetite nas u našim maloprodajnim objektima i otkrijte veliku paletu proizvoda!

devojka-big