lines

Obuća Metro Novi Sad

Obuća Metro u Novom Sadu je deo lanca prodavnica sa preko 30 godina tradicije i više od 100 prodavnica. Postala je prepoznatljiv brend u regionu koji nudi vrhunski kvalitet i trendove po pristupačnim cenama.

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
obuca-metro-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

A03
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Obuća Metro Novi Sad – kvalitet i trendi modeli po najboljim cenama

Veliki izbor obuće, modnih dodataka, tekstila, sportske opreme, i aksesoara čine Metro prodavnice prepoznatljivim i jednim od najvećih fashion distributera u industriji.

Gradimo nove trendove više od tri decenije i trudimo se da našim potrošačima uvek pružimo nešto jedinstveno.

Pozivamo vas da posetite prodavnicu obuće Metro u Novom Sadu i otkrijete neodoljivu ponudu obuće i aksesoara za svaku priliku. Bez obzira na vaš stil i potrebe, u našem širokom asortimanu pronaći ćete sve što vam je potrebno da izrazite svoju jedinstvenost i udobnost.

Metro je raj za ljubitelje mode. Od elegantnih cipela za posebne događaje do udobnih patika za opuštene šetnje, imamo sve što vam treba da se osećate samouvereno i stilizovano u svakoj situaciji! Naša paleta brendova obuhvata najnovije trendove i kvalitetne proizvode koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce.

Pored obuće, u našoj prodavnici ćete pronaći i širok izbor aksesoara koji će upotpuniti vaš izgled. Čekamo vas u BIG-u u Novom Sadu!

Metro obuća Novi Sad – radno vreme i lokacije

Metro obuća u Novom Sadu nalazi se u sklopu BIG tržnog centra, pa je naša lokacija nezaobilazna u slučaju da želite da ga posetite! Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11 i odlično smo saobraćajno povezani sa celim gradom

Radno vreme prodavnice isto je kao i kod ostalih radnji obuće u Novom Sadu – od 10 do 22h, svaki dan tokom cele godine.

Za jednostavnije nalaženje preporučujemo da prvo pogledate mapu objekta i locirate nas na njoj, broj lokala koji tražite je A03.

Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije budite slobodni da nas pozovete na broj telefona +381 62 262 516. Naše ljubazno osoblje uvek će vam rado odgovoriti!

devojka-big