lines

Reserved Novi Sad

Reserved prodavnica u Novom Sadu obogatila je svoj asortiman odeće za žene, muškarce i decu. Brend je poznat po tome što spaja eleganicju klasičnog stila sa urbanim modnim trendovima, te nudi jedinstvenu ponudu za one koji cene originalnost. Posetite nas u BIG tržnom centru i uverite se u kvalitet usluge!

Kontakt informacije

Prizemlje / C01a
Radno vreme: 10h - 22h
reserved-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / C01a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Automatski nacrt

  Za čitanje pod suncobranom!

  30% popusta na odabrane naslove u izdanju Lagune i knjige na engleskom jeziku. Trajanje akcije: 8. jul – 8. avgust 2024.

 • U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  U UMBRELLA ŠOPU DO -50%

  Dobro poznati uređaj, IZI VAPE se u okviru Umbrella šopa može naći po sniženoj ceni u paketu sa 6 podova za 2.599 rsd, umesto po staroj ceni od 4.854 rsd....

 • Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Ostvarite 20% popusta na Iconic kolekciju!

  Modni komadi savršeni za specijalne prilike sada su pristupačniji nego ikada! Uz 20% popusta čak i na artikle koji se nalaze na sniženju stvarate mogućnost za dobru uštedu. Ponuda traje...

Pogledajte sve

Reserved Novi Sad – jedinstven spoj elegancije i urbanog stila

Naš brend je deo LPP grupe, u čijem se sastavu nalaze jo 4 poznata imena u modnoj industriji – Mohito, Cropp, Sinsay i House.

Zajedno, oni nude jedinstvenu mogućnost kupovine za sve sve generacije!

Kao poljski brend, sa tradicijom dugom preko 25 godina, Reserved veruje da svet mode nema granice: inspiraciju crpimo sa svetskih modnih pista i smelih podloga alternativnih modnih uticaja.

Istražite našu ponudu i izaberite odevne predmete u skladu sa vašim preferencijama!

Reserved Novi Sad – katalog ponude za osobe istančanog ukusa

Kolekcije Reserved brenda su dostupne u 15 evropskih zemalja i 5 zemalja na Bliskom Istoku. Ukupno imamo mrežu od preko 450 radnja, sa vodećim prodavnicama u modnim prestonicama kao što su London, Berlin ili Moskva.

Želimo da ukombinujemo lepotu, komfor i stil!

Reserved BIG Novi Sad – lokacija i kontakt radnje

Radno vreme Reserved prodavnice je usaglašeno sa ostalim radnjama odeće u Novom Sadu, te su naša vrata otvorena svakog radnog dana od 10 do 22h.

Nalazimo se u prizemlju tržnog centra, na adresi Sentandrejski put 11, a broj lokala je C01a.

Za više informacija u vezi aktuelne ponude, sniženja, akcija i cena, budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 021 422 044 – naše ljubazno osoblje će vam rado odgovoriti na svako pitanje i pomoći oko kupovine.

Posetite i prodavnicu Reserved u BIG FASHION centru u Beogradu.

devojka-big