lines

Reserved Novi Sad

Reserved je modni brend koji svojim kolekcijama sledi najnovije modne trendove. Vrlo brzo odgovaramo potrebama naših kupaca dostavljajući u naše prodavnice nove modele svake nedelje. Svet mode nema granica za nas: dobili smo inspiraciju sa svetskih modnih pista, a takođe i smele predloge alternativnih modnih uticaja. Zbog toga Reserved kolekcija kombinuje lepotu klasičnog dizajna sa originalnim, najnovijim modnim predlozima za određenu sezonu za žene, muškarce i decu. Kolekcije Reserved brenda su sada dostupne u 15 evropskih zemalja i 5 zemalja na Bliskom Istoku. Ukupno imamo mrežu od preko 450 prodavnica, sa vodećim prodavnicama u modnim prestonicama kao što su London, Berlin ili Moskva.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / C01a
Radno vreme: 10h - 22h
Reserved Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / C01a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve