lines

Reserved Beograd

Prodavnica Reserved u Beogradu nudi širok asortiman moderne odeće za žene, muškarce i decu. Naša garderoba spaja lepotu i otmenost klasičnog stila sa savremenim uticajima urbane mode i najnovijim trendovima sa svetskih modnih pisti. Posetite Reserved u BIG FASHION centru i uverite se u kvalitet naše ponude!

Kontakt informacije

0/017, 1/125
rs_re_6912238@shops.lppsa.com
Radno vreme: 10-22h
reserved-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/017, 1/125
rs_re_6912238@shops.lppsa.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Reserved Beograd – inspirisani trendovima sa svetskih modnih pisti

Reserved je poljska robna marka koja već više od 25 godina uspešno posluje pod okriljem poljske kompanije LPP group ‒ vodećim proizvođačem odeće u srednjoj i istočnoj Evropi. 

Reserved prodavnice dostupne su u širokoj mreži radnji u preko 30 zemalja širom sveta, među kojima su i modne prestonice poput Pariza, Rima, Berlina i Moskve.

Kolekcija Reserved brenda – spoj klasike i urbanog stila u jednom

Svet mode nema granice za nas. Zato spajamo vodeće trendove sa svetskih modnih pisti i smele predloge poznatih alternativnih modnih uticaja i donosimo ih vama, u vidu naših inovativnih kolekcija.

Kombinacija visoke mode i urbanog stila, zajedno sa neprolaznom lepotom klasičnog dizajna zaslužni su za fantastične kolekcije brenda Reserved koje vam svake sezone sa ponosom predstavljamo.

Svaka kolekcija Reserved marke teži da zadovolji najrazličitije potrebe naših kupaca i da im pruži ono najbolje ‒ kvalitet, udobnost i stil u jednom. Zato svake sezone kreiramo vanvremenske komade namenjene za savremene žene, muškarce i decu.

Posetite prodavnicu Reserved u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu u našoj prostranoj radnji!

Reserved Beograd radnje – kontakt, lokacija i radno vreme

Prodavnicu Reserved u Beogradu u BIG tržnom centru možete pronaći na našoj dobro poznatoj adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Broj lokala je 017,  za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Reserved radnja u Beogradu ima isto radno vreme kao i ceo tržni centar, svakim danom od 10h do 22h.

Kontakt telefon Reserved Beograd radnje: +381114035283

Posetite nas u BIG FASHION centru, BIG Centers-u u Novom Sadu ili u bilo kom najbližem BIG tržnom centru i iskusite neverovatan doživljaj kupovine na naš način!

devojka-big