lines

Sinsay Novi Sad

Sinsay prodavnica u Novom Sadu je obogatila svoj asortiman modernim komadima i atraktivnim krojevima, te verujemo da ćeš sa lakoćom pronaći svoj novi favorit. Ukoliko želiš da osvežiš stil, poseti našu radnju u BIG šoping centru i odaberi odeću koja odražava tvoj unikatni karakter!

Kontakt informacije

C01b
Radno vreme: 10h - 22h
sinsay-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

C01b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sinsay BIG Novi Sad – katalog ponude za osobe sa stilom

Naš brend je deo LPP grupe, koja u svom portfolio obuhvata još 4 velika imena – Mohito, Cropp, Reserved i House.

Oni zajedno čine jedinstvenu sinergiju i pružaju opciju kupovine za sve genereacije! 

Brend je rezervisan za one koji odvažno prate najnovije modne trendove, ali tako da ne zapostavljaju komfor i kvalitet. Svaka naša kolekcija je pažljivo izrađena i osmišljena, tako da pruži maksimalnu udobnost prilikom nošenja.

Naša prodavnica ima svež i monohroman izgled koji je idealna pozadina za raznobojne kolekcije za žene, muškarce i decu.

Posetite nas i u Sinsay radnji u Kruševci, kao i u Sinsay prodavnici u Pančevu, gde vas čeka odeća u skladu sa vašim autentičnim ukusom!

Sinsay Novi Sad – radno vreme i lokacije

Prodavnica je smeštena u prijatnom ambijentu lokala (C01b) u prizemlju tržnog centra, a adresa je Sentasndrejski put 11.

Radno vreme prodavnice je isto kao i u svim ostalim prodavnicama odeće u Novom Sadu, te nas možete posetiti svakoag dana od 10 do 22h.

Za sve informacije i pitanja u vezi aktuelne ponude, cene konkretnog proizvoda, načina plaćanja i sličnog, budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 021 520 500 – a mi ćemo razrešiti svaku vašu nedoumicu.

Očekujemo vas već danas!

devojka-big