lines

Planeta sport Novi Sad

Planeta Sport u Novom Sadu u BIG šoping centru pruža jedinstveno i fenomenalno iskustvo kupovine, zahvaljujući širokoj ponudi brendova, prilagođenosti svim polovima i generacijama, ali i stalnim akcijama i sniženjima koje kupovinu čine vrlo povoljnom i dobrom, s obzirom na visok kvalitet proizvoda koji su u ponudi. Posetite prodavnicu Planeta Sport u Novom Sadu u BIG šoping centru i odaberite najbolje sportske stvari za sebe i svoje najdraže.

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B68 / B70
Radno vreme: 10h - 22h
planeta-sport-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat/ B68 / B70
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

PLANETA SPORT U NOVOM SADU – SPORTSKA PRODAVNICA KOJU ĆETE OBOŽAVATI

Bilo da ste rekreativac ili sportista, a možda ni jedno od toga, već samo zaljubljenik u ležernu i udobnu garderobu – bićete zadovoljni izborom stvari u Planeta Sport prodavnici. Ovde ćete pronaći asortiman za žene, muškarce i decu, pa na samo jednom mestu možete opremiti celu porodicu, i to stvarima pouzdanih brendova, čiji se kvalitet ne dovodi u pitanje.

Planeta Sport u Novom Sadu je samo jedna od preko 60 prodavnica ovog maloprodajnog lanca, koji je i među najvećim u Srbiji. U našem tržnom centru, novosadska radnja Planeta Sport je posebno lepa i prostrana, a uvek prijatni prodavci potrudiće se da iskusite kupovinu u kojoj ćete istinski uživati.

PLANETA SPORT AKCIJA – NOVI SAD OBOŽAVA RASPRODAJE U OVOJ PRODAVNICI

Akcije i popusti su nešto po čemu je Planeta Sport u Novom Sadu nadaleko poznata! Ovde ćete uvek pronaći akcije i sniženja na asortiman, ili barem neki njegov deo. Osim toga, ova prodavnica ima svoj loyalty klub, koji nudi posebne pogodnosti. U njega se možete učlaniti u našoj Sport Vision prodavnici u Novom Sadu.

PLANETA SPORT NOVI SAD – RADNO VREME, KONTAKT TELEFON I LOKACIJA

Planeta Sport u Novom Sadu nalazi se u okviru tržnog centra BIG na dobro pozantoj adresi: Sentandrejski put 11. Broj lokala je: B68 / B70.  Kontakt telefon Planeta Sport prodavnice u Novom Sadu je: +38169 87 88 328.

Planeta Sport Novi Sad radno vreme: od 10 č do 22 č.

Ukoliko vam je bliži neki drugi grad, Planeta Sport prodavnicu u BeograduPlanetu u Zrenjaninu, Kragujevcu, Kraljevu i drugim gradovima u Srbiji možete pronaći i u BIG centrima u tim gradovima, kao i u drugim, širom Srbije.

devojka-big