lines

Planeta Sport Beograd

Planeta Sport u Beogradu u BIG FASHION centru predstavlja jednu od obaveznih stanica na šoping ruti radi nabavke kvalitetne sportske i ležerne odeće, obuće i opreme. Planeta Sport je za sve polove, uzraste, ali i sportske nivoe – ima asortiman za hobiste i rekreativce, kao i za profesionalne sportiste. Posetite prodavnicu Planeta Sport u Beogradu u BIG FASHION centru i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine!

Kontakt informacije

1/122
ps071@planetasport.rs
Radno vreme: 10-22h
planeta-sport-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/122
ps071@planetasport.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

PLANETA SPORT BEOGRAD – NABAVITE KVALITETNU SPORTSKU ODEĆU I OPREMU

Planeta Sport ima preko 60 prodavnica, u više od 40 gradova u Srbiji. Među njima je i ona najlepša – prodavnica Planeta Sport u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru. Kompanija se ubraja u najveće maloprodajne lance sportske opreme u Srbiji. U svojoj ponudi, Planeta Sport u Beogradu uvek ima: raznovrsnu sportsku opremu, veliki izbor patika i sportskog tekstila proverenih i omiljenih brendova na srpskom tržištu.

Filozofija i cilj brenda je da svim uzrastima, rekreativcima i sportistima učini svetske sportske brendove dostupnim i približi im sportski životni stil, ali i estetiku brendova koje nudi.

PLANETA SPORT AKCIJA – POPUSTI BEZ ROKA TRAJANJA

Planeta je sportska prodavnica koja je prepoznatljiva po stalnim akcijama i sniženjima. Ima i svoj loyalty klub po imenu klub Planeta Sport, koji svojim kupcima donosi dodatne akcijske cene, rasprodaje, kao i druge specijalne pogodnosti.

U prodavnici Planeta Sport u Beogradu u BIG-u možete se učlaniti u klub, uz vrlo jednostavnu proceduru. Osim toga, Planeta Sport gotovo uvek ima sniženja i akcije, što omogućava kupovinu po vrlo pristupačnim cenama.

PLANETA SPORT BEOGRAD – LOKACIJA , KONTAKT I RADNO VREME

Dobro poznata adresa Planeta Sport radnje u Beogradu u našem tržnom centru je: Višnjička 84, na Karaburmi. U tržnom centru, nalazi se na prvom spratu, a tačan broj lokala je: 122.

Planeta Sport Beograd radno vreme: od 10 č do 22 č, svakog dana u nedelji.

Planeta Sport kontakt radnje u BIG FASHION centru: +38169 87 81 513

Ukoliko vam je neki drugi grad bliži, obradovaćete se da saznate da su vam u okviru BIG grupacije tržnih centara, dostupni i: Planeta Sport prodavnicu u Novom Sadu, Planeta Sport u Kragujevcu, Planeta u Zrenjaninu, kaoi u drugim gradovima širom Srbije.

devojka-big