lines

Planika Novi Sad

Planika u Novom Sadu idealno je mesto za kupovinu obuće za sve generacije. Nova ponuda i kolekcije se konstantno prilagođavaju tržištu i potrebama potrošača. Posetite nas u BIG-u i odaberite kvalitetne modele obuće poznatih brendova po svom ukusu!

Kontakt informacije

Prvi sprat / B50
Radno vreme: 10h - 22h
planika-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / B50
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Planika u Novom Sadu – simbol za kvalitetnu obuću

Planika u Novom Sadu deo je trgovačke mreže i lanca obuće koji se konstantno širi i danas ima preko 25 objekata u celoj Srbiji. Radnje se nalaze u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu i drugim gradovima.

Poznati je uvoznik obuće najboljeg kvaliteta iz inostranstva i vrši prodaju u svojim radnjama, ali je i poznati distributer drugim lancima.

Možete pronaći obuću brendova Ciciban i IMAC, kao i poznate svetske brendove kao što su Ara, Tamaris, Nicola Benson, Exton i drugi. Posetite nas porodično i opremite se za predstojeću sezonu!

Proverite koji se to još lanci obuće u Novom Sadu nalaze u BIG-u, posetite nas i odaberite savršen par za zimu, leto, proleće i jesen.

Planika sniženja prate aktuelne periode popusta obuće

Planika popusti aktuelni su tokom standardnih godišnjih sniženja i u vreme specijalnih ponuda, pa tada po izuzetno povoljnim akcijskim cenama možete opremiti sve svoje ukućane kvalitetnom obućom.

Odličan kvalitet, jednostavan i moderan dizajn obuće, povoljne cene i profesionalno osoblje čine da kupovina bude jednostavna i efikasna!

Prodavnica Planika u Beogradu je takođe odličan izbor za kupovinu patika, cipela i čizmi za sve sezone, s obzirom na redovne popuste i odličnu ponudu!

Na vama je samo da izaberete bližu lokaciju BIG šoping centra i posetite neku od prodavnica vrhunske obuće.

Planika kontakt, lokacija i radno vreme

Planika Novi Sad u BIG šoping centru svoja vrata drži širom otvorena za sve kupce svakog dana od 10-22h.

Prodavnica se nalazi na prvom spratu u lokalu B50, dok za bliže informacije i još jednostavnije pronaleženje objekta možete pogledati mapu tržnog centra.

Za više informacija – Planika kontakt telefon: 021/270-1334.

Svaka Planika kolekcija za novu sezonu učiniće da izbor obuće bude lak zadatak, zbog kvaliteta i modernih trendova koje prate brendovi iz ponude.

Posetite našu radnju u BIG šoping centru na Sentandrejskom putu 11!

devojka-big