lines

Planika Beograd

Planika u Beogradu je prodavnica sa dugom tradicijom prodaje obuće vrhunskog kvaliteta, te danas ovaj brend ima preko 25 objekata širom regiona. U njihovoj ponudi ćete pronaći klasične modele, ali i cipele prilagođene najnovijim trendovima. Ukoliko vam je potrebna udobna obuća, izrađena uz veliku pažnju – posetite radnju Planika u Beogradu.

Kontakt informacije

1/157
planikabigbg@planika.rs
Radno vreme: 10-22h
planika-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/157
planikabigbg@planika.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Planika Beograd – kvalitetna obuća za čitavu porodicu

Planika u Beogradu važi za prodavnicu koju veliko iskustvo, ali i konstanto kretanje ka novim trendovima, čini odličnim izborom za sve generacije

Kao uvoznik obuće visokog kvaliteta iz Italije, Nemačke i drugih zemalja iz inostranstva, brend Planika je stekao reputaciju poznatog uvoznika i distributera cipela drugim lancima u Srbiji.

U okviru njihovog asortimana nalazi se čuveni brend dečje obuće – Ciciban, ali i mnogi svetski poznati proizvođači cipela, kao što su: s.Oliver, Ara, Tamaris, Nicola Benson, Bugatti, IMAC, Sketchers i mnogi drugi. 

Planika – sniženja koja prate smene sezonske obuće

Planika Beograd će vas oduševiti udobnošću svoje obuće, ali i čestim popustima koje možete očekivati tokom redovnih sezonskih sniženja obuće u Beogradu. Ponekad su aktuelne i specijalne ponude na određene Planika kolekcije, pa vam preporučujemo da pratite ponudu i budete u toku sa najnovijim akcijama!

Osim klasičnih cipela, čizama i patika, u ponudi Planika Beograd prodavnice, možete pronaći i Planika Trekking – obuću namenjenu ekstremnim uslovima i aktivnostima. 

Kupovina kvalitetnih cipela u Planika Beograd prodavnici biće veoma jednostavna, a ljubazno osoblje će se potruditi da vam pomogne u svakom segmentu tog iskustva. 

Popuste i akcije možete pronaći i u Planika prodavnici u Novom Sadu, pa je na vama da odaberete lokaciju koja vam je bliža. 

Planika kontakt telefon, radno vreme i lokacija u Beogradu

Planika Beograd nalazi se u BIG FASHION centru u Beogradu, na adresi Višnjićka 84, na Karaburmi. 

Prodavnicu ćete pronaći lako – na prvom spratu tržnog centra, u lokalu broj 157, a ukoliko imate bilo kakvih nedoumica možete pogledati mapu objekta.

Takođe vam je dostupan Planika kontakt telefon – 011 40 52 973, preko koga se možete informisati o najnovijim popustima i specijalnim ponudama. 

Možete nas posetiti svakog dana od 10h – 22h, a mi vas rado očekujemo u prostoru Planika prodavnice u Beogradu!

devojka-big