lines

Inhalika Novi Sad

Inhalika Novi Sad je prodajno mesto brenda Inhalika koji nudi najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti. Osim ovih proizvoda, u njihovoj ponudi se nalaze i raznovrsni dodaci za e-cigarete, kao što su: baterije, atomizeri, punjači, usnici i slično. Posetite Inhalika Novi Sad prodajno mesto u tržnom centru BIG i odaberite idealne električne cigarete!

Kontakt informacije

Prizemlje / S06
Radno vreme: 10h - 22h
inhalika-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / S06
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Inhalika Novi Sad – sve za e-cigarete na jednom mestu

Inhalika je kompanija koja posluje od 2012. godine. Njihova primarna delatnost su uvoz i distribucija  najboljih svetskih elektronskih cigareta i tečnosti, po kojima se izdvajaju na tržištu.

Kvalitet bez kompromisa je ono po čemu se ova kompanija razlikuje, te su oni jedini distributeri u čijoj ponudi se nalaze svi modeli najpoznatijih svetskih proizvođača e-cigareta: Joyetech, Eleaf, Vaporesso, GeekVape, Aspire, IJOY i mnogih drugih.

Od 2015. godine ovaj brend je postao ekskluzivni distributer KTS e-tečnosti, čija je premium selekcija ukusa trenutno najpopularnija u regionu, pa je možete pronaći u Inhalika Novi Sad prodavnici.

Među radnjama koje nude usluge i servise u Novom Sadu, u okviru tržnog centra BIG, nalazi se i prodavnica Inhalika Novi Sad, gde će se ljubazno osoblje potruditi da vam pomogne pri izboru električnih cigareta i tečnosti.

Inhalika – kontakt, radno vreme i lokacija

Inhalika Novi Sad se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG Novi Sad. Proizvode ove kompanije možete kupiti i na prodajnom mestu u tržnom centru BIG FASHION Beograd – na vama je samo da odaberete koja lokacija vam je bliža.

Prodajno mesto Inhalike Novi Sad je u prizemlju šoping centra, dok je broj lokala S06. Kako biste se lakše snašli, dostupna vam je i mapa objekta.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na broj telefona 065 899 80 80 i saznati sve što vas zanima.

Radno vreme Inhalika prodavnice u Novom Sadu je svakog dana od 10h do 22h, a mi vas rado očekujemo!

devojka-big