lines

Cosmoland Novi Sad

Cosmoland u Novom Sadu je moderna dečija igraonica u kojoj možete organizovati proslavu dečijeg rođendana ili dovesti dete da se igra i uživa u zabavnom ambijentu i provede nezaboravno vreme! Posetite nas u BIG-u i saznajte zašto smo prvi izbor mnogih roditelja i mališana!

Kontakt informacije

Prvi sprart/ B40
Radno vreme: 10h - 22h
cosmoland-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprart/ B40
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Cosmoland Novi Sad – omiljena dečija igraonica i rođendaonica

Od svog otvaranja do danas, Cosmoland igraonica i rodjendaonica Novi Sad je učinila bogatijim za jedno savršeno mesto za provod najmlađih.

Cosmoland je dečija igraonica i kafić čija je koncepcija da prihvati svu decu i njihove roditelje, koji dođu da kroz igru i zabavu zajedno sa nama osete pravi duh kosmosa!

U Cosmoland igraonici dostupan je i day-care program. Naše stručno osoblje će voditi računa o vašoj deci, kako biste nesmetano obavljali svoju kupovinu u BIG centru. Cosmoland rođendaonica je omiljeno mesto za proslavu rođendana mališana svih uzrasta, a mi smo se potrudili da im našim kosmičkim sadržajem ulepšamo ovaj dan!

Igraonica je namenjena uzrastu dece do dvanaest godina, dok deca do tri godine i deca koja nisu samostalna, u prostoru za igru moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja. Ukoliko želite da priuštite svom detetu provod koji će rado pamtiti, pozivamo vas da nas posetite u BIG tržnom centru u Novom Sadu.

Igraonica Cosmoland – radno vreme i lokacija

Nalazimo se na prvom spratu u lokalu B40, a za konkretnije smernice, kako biste nas lakše pronašli, možete pogledati mapu tržnog centra.

Adresa tržnog centra je Sentandrejski put 11, a radno vreme prodavnice isto kao i ostatka tržnog centra, od 10 do 22 č.

Za sve potrebne informacije oko proslave rođendana i koncepta igraonice tu je naš kontakt telefon +381 63 511 577, na koji ćemo vam se uvek rado javiti u želji da pomognemo i odgovorimo na sva pitanja.

Svratite u Cosmoland u Novom Sadu, ali ne zaboravite da pogledate ni ostale igraonice u Novom Sadu i priuštite nezaboravno vreme svom detetu u BIG-u!

devojka-big