lines

Jysk Novi Sad u BIG šoping centru

JYSK u Novom Sadu jeste jedan od najpopularnijih prodavnica stvari za kuću duge istorije i prepoznatljive skadinavske estetike. U njoj ćete pronaći širok asortiman kućnog tekstila, dekoracije, ali i komade nameštaja raznovrsnog dizajna, pa sigurno i one koji će najviše odgovarati vašem ukusu i enterijeru. Posetite JYSK prodavnicu u Novom Sadu u okviru BIG šoping centra i uživajte u odabiru stvari za svoj dom.

Kontakt informacije

A07 / A08
Radno vreme: 10h - 22h
jysk-novi-sad-u-big-soping-centru-big-novi-sad-3

Kontakt informacije

A07 / A08
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

JYSK U NOVOM SADU – PRODAVNICA STVARI ZA KUĆU PO SVAČIJEM UKUSU

JYSK je brend duge istorije i odlične reputacije. Potiče iz Danske, a prvi je otvoren 1979. godine. Ovaj globalni maloprodajni lanac danas se prostire u preko 3.000 prodavnica, smeštenih u više od 50 zemalja širom sveta. Spada u neke od najprepoznatljivijih prodavnica nameštaja i stvari za kuću na svetu.

JYSK u Novom Sadu u našem tržnom centru, kao i JYSK u BIG-u u Beogradu, nudi vrlo širok asortiman stvari za kuću, pa u ovim prodavnicama svako može da pronađe komade koji su skladni enterijeru sopstvenog doma ili poslovnog prostora, kao i ukusu. JYSK je poznat kao brend čiji su predmeti u odličnom odnosu cene i kvaliteta, a koji se načinom poslovanja, kao i dizajnom – trudi da prenese skandinavski karakter – duh zemlje u kojoj je brend i nastao.

JYSK NOVI SAD – LOKACIJA I RADNO VREME

Naš tržni centar nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, a u sklopu njega čeka vas JYSK. Lokacija JYSK prodavnice u Novom Sadu u BIG centru je Sentandrejski put 11. Broj lokala je: A07, a tačnu lokaciju videćete na našoj mapi.

Kontakt telefon je: 062 88 18 440 i  021 270 03 58

Posetite JYSK u BIG tržnom centru u Novom Sadu i osvežite svoj enterijer, lokal ili poslovni prostor komadima nameštaja i aksesoarima za kuću odličnog kvaliteta!

devojka-big