lines

JYSK Beograd

JYSK u Beogradu u BIG tržnom centru je među najposećenijim prodavnicama! JYSK je odličan izbor za sve koji upravo uređuju dom ili poslovni prostor, traže poklon za dragu osobu, ili detalje kojima će osvežiti svoj enterijer. Posetite JYSK prodavnicu u BIG Fashion Parku na adresi Višnjička 84, Beograd i uživajte u šopingu!

Kontakt informacije

BFP/ L09
smrs0012@stores.jysk.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
jysk-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/ L09
smrs0012@stores.jysk.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

JYSK BEOGRAD – PRODAVNICA STVARI ZA KUĆU

Kako ovaj brend i o sebi kaže: JYSK pruža odličnu skandinavsku ponudu za svakoga ko spava i živi.

Ovaj globalni maloprodajni lanac prodavnica deo je Lars Larsen grupe u vlasništvu porodice Larsen. Osnivač je prvu JYSK prodavnicu otvorio još u Arhusu u Danskoj 1979. godine.

Danas JYSK broji više od 3.000 prodavnica u preko 50 zemalja, a jedna od njih je – JYSK Beograd u sklopu tržnog centra BIG Fashion Park!

Od komada nameštaja, kućnog tekstila, dekoracije, pa sve do opreme za održavanje bašte – JYSK je tačka objedinjenja svega što je potrebno za kuću, a kvalitetom i dizajnom, proizvodi ovog brenda ugledaju se na skandinavski stil.

JYSK BEOGRAD LOKACIJA – KONTAKT I RADNO VREME

BIG Fashion Park nalazi se na Karaburmi i odlično je povezan sa svim delovima grada. Lokacija JYSK prodavnice je na adresi Uralska 3, Karaburma, Beograd. Prostranost JYSK-a u našem parku zadužena je za fenomenalno iskustvo šopinga uz preglednost svih stvari i lako kretanje prodavnicom, čak i kada je njena posećenost velika.

JYSK Karaburma je otvoren od 9:30 do 22:00 svakog dana. Na mapi fashion parka možete pogledati i gde je prodavnica tačno locirana, a broj lokala je: L09.

Kontakt telefon prodavnice je: 011 65 55 945

Posetite JYSK Beograd u BIG Fashion Parku ili JYSK prodavnicu u BIG centru u Novom Sadu, ukoliko vam je vojvođanska lokacija bliža, i uživajte u biranju fenomenalnih stvari za svoj dom!

devojka-big