lines

Glo Novi Sad

gloTM je vodeći proizvod za zagrevanje duvana kompanije British American Tobacco. Dizajniran je u Velikoj Britaniji kroz proces koji je uključivao više od 100 stručnjaka sa pet kontinenata, uključujući naučnike, inženjere, dizajnere, stručnjake za duvan i toksikologe.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / S30
Radno vreme: 10h - 22h
glo-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / S30
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    Od 24.11. do 28.11. iskoristi čak -25% popusta na celu jesen/zima 2022 kolekciju i artikle na Međusezonskom popustu! ​ Akcija važi u svim Fashion Company mono-brand I multi-brand radnjama.

  • Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    NOVITET u Umbrella shopu – 5500 PUFFS LEATHER! Ultra moderna, kožna cigareta sa savršenim ukusima u jačini od 2% Nic Salt. Najnovije modele vape uređaja, tečnosti i arome poznatih svetskih...

Pogledajte sve

gloTM se sastoji od uređaja na baterije koji zagreva posebno dizajnirane duvanske stikove neoTM na približno 240 stepeni. Ovim postupkom nastaje aerosol koji sadrži nikotin bez duvanskog dima, nerpijatnih mirisa, bez pepela i sa do 95% manje štetnih materija. gloTM je jedan uređaj sa samo jednim dugmetom što ga čini jednostavnim i intuitivnim za upotrebu.

U martu 2021. na tržištu Srbije je predstavljen novi unapređeni gloTM Hyper uređaj  koji sadrži naprednu tehnologiju indukcijskog grejanja.  gloTM Hyper posebno je dizajniran i kompatibilan za rad sa novim neoTM demi-stikovima.Saznajte više o proizvodima za zagrevanje duvana na discoverglo.rs.

devojka-big