lines

Glo Novi Sad

gloTM je vodeći proizvod za zagrevanje duvana kompanije British American Tobacco. Dizajniran je u Velikoj Britaniji kroz proces koji je uključivao više od 100 stručnjaka sa pet kontinenata, uključujući naučnike, inženjere, dizajnere, stručnjake za duvan i toksikologe.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / S30
Radno vreme: 10h - 22h
Glo Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / S30
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

gloTM se sastoji od uređaja na baterije koji zagreva posebno dizajnirane duvanske stikove neoTM na približno 240 stepeni. Ovim postupkom nastaje aerosol koji sadrži nikotin bez duvanskog dima, nerpijatnih mirisa, bez pepela i sa do 95% manje štetnih materija. gloTM je jedan uređaj sa samo jednim dugmetom što ga čini jednostavnim i intuitivnim za upotrebu.

U martu 2021. na tržištu Srbije je predstavljen novi unapređeni gloTM Hyper uređaj  koji sadrži naprednu tehnologiju indukcijskog grejanja.  gloTM Hyper posebno je dizajniran i kompatibilan za rad sa novim neoTM demi-stikovima.Saznajte više o proizvodima za zagrevanje duvana na discoverglo.rs.

devojka-big