lines

Computerland Novi Sad

Computerland Novi Sad je prodavnica u kojoj možete pronaći najveći asortiman gejming-gedžeta u regionu. Ovi maloprodajni objekti su već 30 godina poznati po kvalitetnoj selekciji proizvoda, pružanju vrhunske usluge i pouzdane kupovine. Zato posetite Computerland Novi Sad i odaberite najbolju gejming opremu za sebe i svoje drage ljude! 

Kontakt informacije

B53a
Radno vreme: 10h - 22h
Automatski nacrt

Kontakt informacije

B53a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Computerland Novi Sad – vrhunska oprema uz koju igra ne prestaje

Computerland posluje u okviru kompanije Iris Mega, nastale 1993. godine i distributer je kompletnog gejming programa (igara, svih vrsta konzola i dodatne gaming opreme), kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja. 

Prodavnica Computerland Novi Sad vrši distribuciju proizvoda svetski poznatih kompanija Razer, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji, Redragon, Smanos, Fibaro, AirWheel, KooWheel. 

Pored toga, u njihovoj ponudi se nalaze i igrački naslovi renomiranih svetskih proizvođača – Activision Blizzard, Electronic Arts, Disney, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Techland, Tecmo-Koei i mnogi drugi.

Computerland radnja u Novom Sadu jedna je od specijalizovanih prodavnica u kojoj će svaka osoba željna dobrog gejma uz najkvalitetniju opremu, pronaći nešto za sebe! 

Computerland – lokacije i rasprodaja 

Computerland Novi Sad nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG Novi Sad. Takođe, pouzdanu kupovinu u našoj prodavnici možete obaviti i u Computerland radnji u Beogradu koja se nalazi u BIG FASHION centru

Prodavnica se nalazi u lokalu broj B53a, a kako biste se lakše snašli i pronašli nas pogledajte mapu objekta

Ako imate bilo kakve nedoumice, pitanja ili jednostavno želite da saznate više informacija o ponudi i tome kada je aktuelna Computerland rasprodaja – možete nas kontaktirati putem broja telefona 069/ 8011627. Potrudićemo se da odgovorimo na sve vaše zahteve! 

Tržni centar BIG Novi Sad je mesto gde ćete pronaći veliki izbor prodavnica renomiranih brendova, među kojima je i Computerland prodavnica u Novom Sadu, uz koje ćete se zabavljati dok obavljate šoping.

Radno vreme Computerland prodavnice u Novom Sadu je od 10h do 22h svakog dana. Očekujemo vas u BIG-u sa najboljom ponudom gedžeta za video igre uz koji će svaki vaš gejm biti podignut na novi nivo! 

devojka-big