lines

3G store Novi Sad

3G store Novi Sad čeka vas u BIG-u sa najvećom ponudom opreme za telefon na jednom mestu! Bilo da ste u potrazi za maskama i fotrolama za telefon, slušalicama, punjačima ili nekim drugim gedžetima, naše ljubazno osoblje će vam pomoći da dođete do onoga što tražite! Posetite nas!

Kontakt informacije

Prvi sprat / B52b, Prizemlje / S16
Radno vreme: 10h - 22h
3g-store-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / B52b, Prizemlje / S16
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Uskršnja akcija – do 30% popusta

  Uskršnja akcija - do 30% popusta

  😍🪺 Uskršnja akcija – do 𝟑𝟎% 𝐏𝐎𝐏𝐔𝐒𝐓𝐀 na izdvojene igračke, knjige za najmladje i opremu za bebe. 🎁 Preko 200 artikala sada ima super cene. Dečaci i devojčice, najmlađi ali...

 • Vulkan – Svetski dan knjige

  Vulkan – Svetski dan knjige

  📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

Pogledajte sve

3G prodavnica Novi Sad – široki asortiman opreme za mobilni telefon

3G prodavnica u Novom Sadu je prodavnica specijalizovana za prodaju opreme za mobilne telefone. U našoj ponudi imamo maske, futrole, slušalice, punjače, zaštitna stakla i folije i još mnogo toga.

Osim opreme za telefone u 3G prodavnicama mogu se pronaći i razni drugi gedžeti, kao što su daljinski upravljači, usb-ovi, narukvice za pametne satove, rančevi i gotovo sve drugo što vam može zatrebati!

3G store BIG Novi Sad – popusti i akcije

3G prodavnica u Novom Sadu čuvena je po raznolikosti svoje ponude, ali i po najboljim cenama! Posetite BIG Novi Sad i našu radnju ili štand. Naši ljubazni zaposleni olakšaće vam potragu i učiniti iskustvo kupovine najprijatnijim.

Prepoznaćete ih po tome što su uvek okruženi zadovoljnim mušterijama!

3G store Novi Sad – radno vreme, lokacija i kontakt

Svratite do našeg štanda ili prodavnice i počastite sebe i svoj telefon novom maskom, slušalicama ili nečim trećim!

Otvoreni smo tokom cele godine i spremni da vas ugostimo. Radno vreme isto je kao i vreme tržnog centra – od 10h do 22h, a adresa na kojoj nas možete naći je Sentandrejski put 11.

Do ove lokacije jednostavno ćete doći iz svih delova Novog Sada, a ukoliko se nađete u prestonici možete posetiti i BIG Fashion u Beogradu i pogledati opremu za mobilne telefone kojom ovaj tržni centar raspolaže!

Možete posetiti našu radnju na prvom spratu u lokalu B52b, ili štand broj 16 u prizemlju, a za lakše snalaženje preporučujemo da pogledate i mapu objekta.

devojka-big