lines

KFC Novi Sad

KFC jedan je od vodećih lanaca restorana brze usluge i u svom sastavu ima više od 18 000 restorana širom sveta. Naći ćete nas u preko 100 zemalja, jer svakog dana uslužujemo nekoliko miliona gostiju! Kada je daleke 1930. godine HarIand Sanders otvorio prvi KFC restoran, jedino što je imao bio je jedinstveni recept bilja i začina i velika nada u uspeh. Danas i dalje sledimo njegove principe i činimo sve da se naši gosti kod nas osećaju prijatno, veruju u kvalitet naših proizvoda i rado nam se vraćaju. Svakog dana ručno pripremamo piletinu koja se sveža isporučuje u svaki naš restoran isključivo od domaćih, proverenih dobavljača, zato ima tako savršen ukus!

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 10h - 22h
KFC Novi Sad

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve