lines

KFC Novi Sad

KFC u Novom Sadu u BIG tržnom centru čeka vas sa hrskavom piletinom prepoznatljivog ukusa tokom cele godine. Naš restoran je idealno mesto za predah nakon naporne kupovine, ali i za uživanje sa porodicom i prijateljima. Posetite nas i počastite se!

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 9h - 22h
kfc-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 9h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

KFC Novi Sad – Restoran sa dugom tradicijom

KFC u BIG-u u Novom Sadu pripada čuvenom lancu restorana brze hrane, kojih u svetu postoji preko 18 hiljada, a mogu se posetiti u više od 100 zemalja.

Harland Sanders, kog i danas možete videti na KFC logou kao zaštitno lice, osnovao je ovaj restoran davne 1930. godine sa ciljem da omogući Amerikancima svežu piletinu ukusa poput domaće. Njegova ideja je doživela veliki uspeh, ne samo na američkom kontinentu, te danas možete uživati u njoj i u novosadskom BIG tržnom centru.

Ono što je svim restoranima, uključujući i KFC u Novom Sadu zajedničko jeste autentični ukus piletine koja stiže u restorane isključivo od domaćih i proverenih dobavljača. Ona je uvek sveža i začinjena po posebnom receptu, specijalnom mešavinom bilja i začina, što je čini toliko slasnom i neodoljivom!

KFC BIG Novi Sad – akcija i popusti

Svi BIG restorani u Novom Sadu, uključujući i novosadski KFC svakodnevno pripremaju specijalne ponude i iznenađenja za sve svoje posetioce. Ništa drugačije nije ni kada je reč o KFC u Beogradu.

Vaša omiljena KFC hrana može se kupiti po sniženim cenama – hrskava KFC piletina u kofici, originalni burgeri, Twister, Tostada ili poslastice… Izbor je veliki a uživanje zagarantovano!

Posetite nas i iskoristite popuste i akcije koje smo vam pripremili!

Novosadski KFC – radno vreme i kontakt

Naš restoran KFC u Novom Sadu se nalazi na adresi Sentandrejski put 11. Nalazimo se na prvom spratu, u lokalu FC1. Za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Novosadski KFC radno vreme: 10h – 22h

KFC kontakt telefon: 021 2701375

Posetite nas u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i uživajte u autentičnom KFC ukusu i vrhunskom kvalitetu!

devojka-big