lines

KFC Novi Sad

KFC jedan je od vodećih lanaca restorana brze usluge i u svom sastavu ima više od 18 000 restorana širom sveta. Naći ćete nas u preko 100 zemalja, jer svakog dana uslužujemo nekoliko miliona gostiju! Kada je daleke 1930. godine HarIand Sanders otvorio prvi KFC restoran, jedino što je imao bio je jedinstveni recept bilja i začina i velika nada u uspeh. Danas i dalje sledimo njegove principe i činimo sve da se naši gosti kod nas osećaju prijatno, veruju u kvalitet naših proizvoda i rado nam se vraćaju. Svakog dana ručno pripremamo piletinu koja se sveža isporučuje u svaki naš restoran isključivo od domaćih, proverenih dobavljača, zato ima tako savršen ukus!

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 10h - 22h
kfc-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC1
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    💥BLACK FRIDAY💥 shopping groznica kreće!

    Od 24.11. do 28.11. iskoristi čak -25% popusta na celu jesen/zima 2022 kolekciju i artikle na Međusezonskom popustu! ​ Akcija važi u svim Fashion Company mono-brand I multi-brand radnjama.

  • Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    Najnoviji VAPE modni trend je tu!

    NOVITET u Umbrella shopu – 5500 PUFFS LEATHER! Ultra moderna, kožna cigareta sa savršenim ukusima u jačini od 2% Nic Salt. Najnovije modele vape uređaja, tečnosti i arome poznatih svetskih...

Pogledajte sve