lines

Galerija podova Novi Sad

Galerija podova u Novom Sadu u BIG šoping centru mesto je na kome ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom. Glavni deo naše ponude čine podne obloge kao što su parket, laminat, pločice, vinil, tepisi i tepisoni, ali smo za svoje kupce pripremili i bogat program kućne dekoracije. Posetite nas!

Kontakt informacije

A05
Radno vreme: 10h - 22h
galerija-podova-novi-sad-big-novi-sad-3

Kontakt informacije

A05
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Galerija podova Novi Sad – širok izbor podova za svaki prostor

Kao deo prvog i najvećeg specijalizovanog maloprodajnog lanca za prodaju podova u Srbiji, Galerija podova u Novom Sadu svojim posetiocima nudi širok izbor podnih obloga različitih stilova, po pristupačnim cenama.

Naš asortiman čine parketi, laminati, keramičke i dizajn pločice, vinil, tepisi i tepisoni različitih stilova, sa potpisima vodećih svetskih proizvođača. U našoj prodavnici pronaći ćete podne obloge koje će odgovarati vašem ukusu i uklopiti se u izgled vašeg enterijera.

Pored podnih obloga, kod nas možete pronaći i prateći program kao što su lajsne, podloge za podove i program za održavanje i zaštitu podova. Nudimo usluge dostave proizvoda na kućnu adresu, kao i usluge profesionalne ugradnje odabranih podnih obloga.

Posetite nas u novosadskom BIG-u i pronađite idealno rešenje za vaš dom!

Galerija podova Novi Sad – moderna kućna dekoracija za vaš dom

Osim kao vodeća prodavnica za prodaju podnih obloga, Galerija podova u Novom Sadu poznata je i kao mesto na kome možete potražiti inspiraciju za kompletno uređenje svog doma.

Kod nas možete pronaći tekstilnu i drugu kućnu dekoraciju, koja će ulepšati vaš životni prostor. U ponudi su zavese, tapete, posteljina, peškiri, dekorativni jastuci i prostirke. Posetite nas u BIG-u i pronađite dekoraciju po svom ukusu!

Galerija podova – akcija i popusti u Novom Sadu

U našoj prodavnici u BIG tržnom centru čekaju vas brojne akcije i popusti, ali i druge pogodnosti pri kupovini. Pored stalnih popusta, nudimo vam i program lojalnosti, poklon vaučere i još mnogo toga. Posetite nas i upoznajte se sa našim specijalnim ponudama!

Galerija podova Novi Sad – kontakt i lokacija

Galerija podova u Novom Sadu nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, u lokalu A05. Za detaljne smernice do našeg lokala pogledajte mapu objekata.

Galerija podova Novi Sad radno vreme: 10h – 22h.

Galerija podova kontakt: 021 270 10 58

Posetite nas u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i pronađite kvalitetan pod i dekoraciju za vaš dom!

devojka-big