lines

Galerija podova Novi Sad

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. U njihovoj ponudi možete pronaći parket, laminat, vinil, tepihe i tepisone vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo ponude čini i bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine itd.), a sve sa idejom da kupcima na jednom mestu ponude kompletno rešenje za opremanje enterijera. Sa jakom distributivnom mrežom koju čini 45 maloprodajna objekta u 35 grada u Srbiji i Crnoj Gori, obezbeđuju dostupnost proizvoda u najkraćem roku. Svojim kupcima obezbeđuju i kompletnu uslugu, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača. Posetite neku od prodavnica Galerije Podova i odaberite najbolje rešenje za Vaš pod.

Kontakt informacije

A05
Radno vreme: 10h - 22h
Galerija podova Novi Sad

Kontakt informacije

A05
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve