lines

Kengur Novi Sad

Kengur u Novom Sadu u BIG tržnom centru predstavlja idealno mesto za vašu kupovinu. Kod nas ćete pronaći bogat asortiman školskog pribora, od svesaka i olovki, do pernica i torbi. Osim toga, nudimo širok izbor kancelarijskog materijala, kao i pribora za slikanje i druge kreativne hobije. Posetite nas i pronađite sve što vam treba na jednom mestu!

Kontakt informacije

C08a
Radno vreme: 10h - 22h
kengur-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

C08a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Kengur Novi Sad – mesto na kome se kreativnost i produktivnost spajaju

Prodavnica Kengur u Novom Sadu svojim posetiocima nudi širok izbor školskog, kancelarijskog i kreativnog pribora. Sve što vam je potrebno za produktivan rad ili hobi pronaći ćete kod nas. Trudimo se da svojim potrošačima nudimo samo kvalitet, te pažljivo biramo proizvode koji će se naći na našim policama.

Kengur prodavnice u Novom Sadu jedne su od omiljenih prodavnica svih mališana. Za njih one predstavljaju pravo carstvo boja, u kome se nalaze školske torbe, pernice, sveske i bojice baš po njihovom ukusu.

Odrasli nas podjednako vole, jer svaka naša radnja u svom asortimanu ima i pozamašan izbor kancelarijskog materijala, koji će vam olakšati rad na poslu i opremiti vašu kućnu kancelariju.

U našoj ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i produktivan rad, ponoviti vaše dete kvalitetnim i modernim školskim priborom, ali i pronaći šarmantan poklon za dragu osobu.

Novosadski Kengur – akcija u BIG šoping centru

Kengur radnje u Novom Sadu poznate su među kupcima po svojim povoljnim cenama. Isti je slučaj i u novosadskom BIG-u, te u našoj knjižari svakog dana možete pronaći različite artikle po sniženim cenama.

Vrhunski kvalitet i pristupačne cene su upravo ono zbog čega Kengur prodavnica u Novom Sadu uživa glas jedne od najpopularnijih knjižara među potrošačima. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet! 

Kengur Novi Sad – radno vreme i lokacije

Prodavnica Kengur u Novom Sadu nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Nalazimo se u prizemlju, u lokalu C08a. Za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme naše prodavnice je od 10h do 22h, baš kao i radno vreme celog tržnog centra.

Kontakt telefon: 065/ 849 04 37

Posetite nas u novosadskom BIG-u ili u drugom najbližem BIG tržnom centru i pronađite sav školski i kancelarijski pribor koji vam je potreban na jednom mestu!

devojka-big