lines

Vulkan Novi Sad

Vulkan knjižare u Novom Sadu svojim posetiocima nude širok asortiman popularnih naslova iz oblasti beleteristike i popularne nauke, ali i stručne literature i enciklopedijskih izdanja. Takođe, tu je i dečiji kutak, gift program i bogat asortiman školskog i kancelarijskog pribora. Posetite Vulkan knjižaru u novosadskom BIG-u i uživajte u prijatnoj atmosferi i bogatom izboru naše knjižare!

Kontakt informacije

Prizemlje / B04a / B04b
-
big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs
Radno vreme: 10h - 22h
Vulkan Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B04a / B04b
-
big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

VULKAN KNJIŽARE NOVI SAD – ŠIROK ASORTIMAN VULKAN PRODAVNICA

Sve Vulkan knjižare odlikuje prijatna atmosfera, stručno i ljubazno osoblje i bogat asortiman kvalitetnih proizvoda, a upravo takva je i Vulkan prodavnica u Novom Sadu. U našoj ponudi možete pronaći veliki broj naslova svetskih i domaćih autora iz oblasti beletristike i stručne literature, ali i dobro poznate i voljene klasike, kao i enciklopedijska izdanja.

Osim velikog broja popularnih naslova, Vulkan knjižare u Novom Sadu poznate su i po svom bogatom izboru kancelarijskog, školskog i umetničkog pribora koji vam omogućava udoban rad, a može poslužiti i kao odličan poklon u znak pažnje vama dragim osobama. Osim toga, u našim prodavnicama možete pronaći i širok asortiman gift programa u kojem ćete sigurno pronaći lep poklon za predstojeću specijalnu priliku.

Dečiji kutak u našim knjižarama ima sve što vam je potrebno kako biste obradovali vaše mališane! U našem dečijem kutku možete birati između velikog broja uzbudljivih priča i zanimljivih pesmica iz oblasti dečije literature, kao i velikog broja slikovnica, puzli, društvenih igri i drugih igračaka. Dovedite svoje mališane u Vulkan u Novom Sadu da izaberu knjigu ili igračku po svom izboru!

VULKAN KNJIŽARE AKCIJA  – VELIKI BROJ VULKAN AKCIJA U NOVOM SADU ZA NAŠE VERNE POSETIOCE

Svi naši posetioci znaju da, kada su u pitanju knjižare Vulkan, akcija nikada ne manjka. Vulkan popusti su nešto što uvek raduje naše verne posetioce, a u našoj knjižari u BIG Shopping Centers-u možete pronaći veliki broj naslova po akcijskim cenama.

Osim bogatog asortimana i pristupačnih cena, naše knjižare odlikuje i ljubazno i stručno osoblje, koje će vam pomoći da pronađete ono što tražite, a ukoliko se dvoumite, pružiće vam stručan savet kako bi vaša kupvina prošla u najboljem redu.

VULKAN NOVI SAD – KONTAKT, LOKACIJA I RADNO VREME

Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11, a knjižara je u prizemlju tržnog centra, u lokalu B04a. Pogledajte mapu objekata kako biste je lakše pronašli.

Radno vreme knjižare Vulkan u Novom Sadu u BIG tržnom centru je kao i radno vreme celog centra, od 10 č do 22 č.

Ukoliko vas zanimaju Vulkan knjižare kontakt možete uspostaviti putem mejl adrese big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs ili pozvati broj telefona celog tržnog centra +381 (21) 2155 444.

BIG Shopping Centers je samo jedan od naših tržnih centara u kome možete pronaći knjižaru Vulkan, jer Vulkan prodavnice imamo i u drugim gradovima Srbije. Posetite Vulkan u Beogradu ili Vulkan u Kragujevcu, u BIG šoping centrima, u kojima ćete pronaći prepoznatljiv kvalitet i atmosferu koja odlikuje naše knjižare!

devojka-big