lines

Vulkan Novi Sad

Chain Bookstores Vulcan was created in June 2010 under the slogan “Eruption of ideas”. The base of our offer are books of all domestic publishers. Choose fiction, literature, popular science, art, encyclopedic editions, children’s books, scientific and epic fiction, anything you want to read depending on your affinity. It allows you to find a large number of world bestsellers that have not yet been translated into Serbian. In Vulkan- can find a rich gift program, as well as paper accessories, a wide selection of office supplies. Bookstores Vulcan will try to help you to live a richer and happier through entertainment, education and inspiration!

Contact info

Prizemlje / B04a / B04b
-
big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs
Working hours: 10h - 22h
vulkan-novi-sad-big-novi-sad-1

Contact info

Prizemlje / B04a / B04b
-
big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs
Working hours: 10h - 22h
lines2

Special Offers

Find out more
  • 880x542-380x235

    Black Friday akcija

    -20% na kolekciju JZ 23 i -30% na jakne. Popust se ne odnosi na artikle iz BASIC asortimana i Limited edition asortimana

Find out more

VULKAN KNJIŽARE NOVI SAD – ŠIROK ASORTIMAN VULKAN PRODAVNICA

Sve Vulkan knjižare odlikuje prijatna atmosfera, stručno i ljubazno osoblje i bogat asortiman kvalitetnih proizvoda, a upravo takva je i Vulkan prodavnica u Novom Sadu. U našoj ponudi možete pronaći veliki broj naslova svetskih i domaćih autora iz oblasti beletristike i stručne literature, ali i dobro poznate i voljene klasike, kao i enciklopedijska izdanja.

Osim velikog broja popularnih naslova, Vulkan knjižare u Novom Sadu poznate su i po svom bogatom izboru kancelarijskog, školskog i umetničkog pribora koji vam omogućava udoban rad, a može poslužiti i kao odličan poklon u znak pažnje vama dragim osobama. Osim toga, u našim prodavnicama možete pronaći i širok asortiman gift programa u kojem ćete sigurno pronaći lep poklon za predstojeću specijalnu priliku.

Dečiji kutak u našim knjižarama ima sve što vam je potrebno kako biste obradovali vaše mališane! U našem dečijem kutku možete birati između velikog broja uzbudljivih priča i zanimljivih pesmica iz oblasti dečije literature, kao i velikog broja slikovnica, puzli, društvenih igri i drugih igračaka. Dovedite svoje mališane u Vulkan u Novom Sadu da izaberu knjigu ili igračku po svom izboru!

VULKAN KNJIŽARE AKCIJA  – VELIKI BROJ VULKAN AKCIJA U NOVOM SADU ZA NAŠE VERNE POSETIOCE

Svi naši posetioci znaju da, kada su u pitanju knjižare Vulkan, akcija nikada ne manjka. Vulkan popusti su nešto što uvek raduje naše verne posetioce, a u našoj knjižari u BIG Shopping Centers-u možete pronaći veliki broj naslova po akcijskim cenama.

Osim bogatog asortimana i pristupačnih cena, naše knjižare odlikuje i ljubazno i stručno osoblje, koje će vam pomoći da pronađete ono što tražite, a ukoliko se dvoumite, pružiće vam stručan savet kako bi vaša kupvina prošla u najboljem redu.

VULKAN NOVI SAD – KONTAKT, LOKACIJA I RADNO VREME

Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11, a knjižara je u prizemlju tržnog centra, u lokalu B04a. Pogledajte mapu objekata kako biste je lakše pronašli.

Radno vreme knjižare Vulkan u Novom Sadu u BIG tržnom centru je kao i radno vreme celog centra, od 10 č do 22 č.

Ukoliko vas zanimaju Vulkan knjižare kontakt možete uspostaviti putem mejl adrese big.cee-ns@knjizare-vulkan.rs ili pozvati broj telefona celog tržnog centra +381 (21) 2155 444.

BIG Shopping Centers je samo jedan od naših tržnih centara u kome možete pronaći knjižaru Vulkan, jer Vulkan prodavnice imamo i u drugim gradovima Srbije. Posetite Vulkan u Beogradu ili Vulkan u Kragujevcu, u BIG šoping centrima, u kojima ćete pronaći prepoznatljiv kvalitet i atmosferu koja odlikuje naše knjižare!

devojka-big