lines

Dr Techno/
Specijalista za tehniku

Dr Techno specialist stores vodeći je distributer bele tehnike u Novom Sadu. Naše stručno osoblje nudi uslugu profesionalnog savetovanja pri odabiru opreme i ima samo jedan cilj – da odete iz naše radnje zadovoljni! Posetite Bosch, Beko ili Dr Techno radnju i uverite se u naš kvalitet!

Kontakt informacije

Prvi sprat / B45
Radno vreme: 10h - 22h
Dr Techno/Specijalista za tehniku

Kontakt informacije

Prvi sprat / B45
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Dr Techno Novi Sad – objekti specijalizovani za prodaju tehnike

U sklopu tri Dr Techno maloprodajna objekta u BIG-u, mogu se kupiti IT proizvodi, prenosni telekomunikacioni uređaji, gps oprema, bela tehnika i mali kućni aparati, klima uređaji i mnogo više od toga.

Dr Techno spremio je za vas robu renomiranih proizvođača kao što su Bosch i Beko na jednom mestu, kako bi vaš šoping protekao što jednostavnije.

Bilo da vam trebaju televizori, laptopovi, frižideri ili možda gejming oprema – pronaći ćete ono što tražite dr Techno prodavnici u Novom Sadu.

Bosch Novi Sad – u BIG tržnom centru

Bosch Novi Sad maksimalno je posvećen korisnicima i nudi širok asortiman robe najboljeg kvaliteta.

Ova nemačka kompanija koja posluje na međunarodnom nivou prva je asocijacija kada se spomene reč kvalitet. Pouzdani proizvodi koji su već decenijama izbor miliona čekaju vas u BIG tržnom centru u Novom Sadu po najboljim cenama!

Beko Novi Sad u svojoj ponudi ima pouzdanu belu tehniku koja je omiljeni izbor mnogih i idealno se uklapa u svaki dom.

Na licu mesta možete pogledati svaki od proizvoda, a one kabaste, kao što je kućna tehnika jednostavno poručiti, kako bi vam bili dostavljeni na kućnu adresu.

Posetite Beko radnju u sklopu Dr Techno prodavnice u Novom Sadu, koja se nalazi u BIG tržnom centru i iskusite novi nivo kupovine tehnike!

Doctor Techno specialist stores u Novom Sadu – kontakt i radno vreme

Tražite jednostavno i prijatno iskustvo šopinga i proizvode najboljeg kvaliteta? Pronaći ćete ih u našem tržnom centru u Novom Sadu, gde vas čekaju pouzdani brendovi tehnike. Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11, a do lokala ćete doći veoma lako. Prodavnice Dr Techno Novi Sad, Beko i Bosch u BIG-u su pozicionirane na prvom spratu. Broj lokala je B4.

Brzo i lako ćete stići do nas iz bilo kog dela Novog Sada! Čekamo vas!

devojka-big