lines

Dr Techno/Bosch/Beko Novi Sad

Dr Techno specialist stores su maloprodajni objekti specijalizovani za prodaju Photo/Audio/Video opreme kao i celog analog/digital home enterteinment programa, IT proizvoda i prateće dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja, gps opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, klima uređaja i pružanje profesionalnog konsaltinga u odabiru opreme kao i profesionalne ugradnje opreme kupljene u našem prodajnom lancu. Dr Techno specialist stores u svom sastavu imaju tri prodajna objekta i sva tri su na teritoriji Novog Sada. Naš imperativ je zadovoljan kupac koji prepoznaje naš fokus koji je sadržan i u imenu. Cilj nam je postaviti nove standarde u pružanju usluga na tržištu Novog Sada lokalno kao i na nivou cele Srbije. Dr Techno je maksimalno okrenut ka korisnicima. Ponudom je uspostavio novi standard na teritoriji Novog Sada a činjenica je da je Dr Techno definitivno prostor na kome se možete upoznati sa novim standardima u prodajnom portfolio-u koji je na početku nabrojan a stalnim promocijama i akcijskom ponudom Vam približava ove tehnologije i praktično.

Kontakt informacije

Prvi sprat / B45
Radno vreme: 10h - 22h
Dr Techno/Bosch/Beko Novi Sad

Kontakt informacije

Prvi sprat / B45
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve