lines

Dexyco Novi Sad

Dexyco prodavnica u Novom Sadu u BIG tržnom centru predstavlja jednu od omiljenih dečijih šoping destinacija u gradu! Ovde možete pronaći sve: od garderobe za klince, klinceze i bebe, preko bebi opreme, knjiga za mališane i zanimljivih igračaka! Posetite Dexyco prodavnicu u Novom Sadu u BIG tržnom centru i uživajte u šopingu!

Kontakt informacije

Prvi sprat / B42 / B44 / B46
Radno vreme: 10h - 22h
dexy-co-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / B42 / B44 / B46
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Dexy Co Novi Sad – lider u svetu dečijih igračaka

Dexy Co je firma koja posluje od 1996. godine i lider je u uvozu, distribuciji i maloprodaji aktuelnih svetskih igračaka. Na teritoriji Srbije trenutno postoji 28 maloprodajnih objekata ove kompanije, a jedan od njih je upravo Dexy Co u Novom Sadu u BIG-u. Prodavnica Dexy Co dostupna je i u Beogradu, kao i u drugim BIG tržnim centrima.

Svoju lidersku poziciju ovaj brend potvrđuje pravom da na teritoriji Srbije, a za pojedine brendove i u celoj regiji, zastupa vodeće svetske kompanije za proizvodnju igračaka. Neki od njih su: LEGO, Hasbro, MGA, Disney, Moose, Burago, Majorette, Revell, Tomy i drugi.

Osim što je jedna od najboljih prodavnica igračaka u Novom Sadu, u Dexy Co Kids maloprodajnim objektima moze se naci bebi oprema italijanskog brenda Brevi kao i mnogi drugi brendovi. Od dečije garderobe u asortimanu se nalaze brendovi Idexe, Blukids i poljski brend Cool Club, a od obuće španski brendovi Pablosky i Cerda, kao i ostali svetski brendovi.

 

Dexy Co akcije i sniženja

Ovaj lokal se skoro uvek uključi na spisak prodavnica koje spremaju sniženja tokom BIG šoping dana, pa neretko nudi sjajne snižene cene i akcije na asortiman. Osim toga, Dexy Co u Novom Sadu nekada i samostalno organizuje popuste, pa savetujemo da pratite naše vesti o specijalnim ponudama i tako prilagodite kupovinu svojim trenutnim kupovnim mogućnostima.

Dexy Co u Novom Sadu – raj za mališane

BIG Novi Sad nalazi se na adresi Sentandrejski put 11 i odlično smo povezani sa celim gradom. Lako ćete stići do nas iz svakog dela Vojvodine! Novosadska Dexy Co prodavnica je na broju lokala: B42 / B44 / B46, a ako vam zatreba pomoć sa pronalaženjem, pratite našu mapu objekta.

Kontakt telefon Dexy Co prodavnice u Novom Sadu je:

  • 021 270 17 30
  • 021 270 17 40

Radno vreme: od 10 č do 22 č.

 

devojka-big