lines

Ilumina Novi Sad

Ilumina Novi Sad najpoznatija je prodavnica rasvete koja nudi ogroman izbor visokokvalitetne rasvete i elektromaterijala već više od dve decenije. Posetite nas u novosadskom BIG tržnom centru i otkrijte široki asortiman rasvete za svačije potrebe!

Kontakt informacije

Prizemlje / C08b
Radno vreme: 10h - 22h
ilumina-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / C08b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Ilumina Novi Sad – ponuda moderne rasvete

Zasigurno ste već čuli za nju, ali možda niste da sada znali gde se može pogledati Ilumina rasveta. Novi Sad je odgovor!

Firma Ilumina u Novom Sadu je osnovana 2000. godine kao porodični biznis i u početku je proizvodila samo tehničku rasvetu.

Vremenom je svoj asortiman proširila na sve tipove rasveta, a danas je delatnost kojom se bave i prodaja i postavljanje električnih instalacija, kao i održavanje postojećih instalacija i rasveta.

Novosadska Ilumina nalazi se u BIG tržnom centru u Novom Sadu i u svom asortimanu ima više od 5000 modela različitih vrsta rasveta, koju možete pogledati na licu mesta kada god poželite uz pomoć našeg stručnog osoblja!

Samo je jedna od mnogobrojnih prodavnica koje nude sve za kuću u Novom Sadu!

Bilo da tražite dekorativnu, industrijsku ili pak novogodišnju rasvetu, Ilumina u Novom Sadu zasigurno ima model po vašem ukusu!

Ilumina Novi Sad – radno vreme i lokacija

Radno vreme Ilumine u Novom Sadu je od 10h do 22h svakog dana, tokom cele godine.

Adresa na kojoj se Ilumina Novi Sad nalazi je Sentandrejski put 11 i do nas se može doći veoma brzo i lako iz svih delova grada! Naša radnja nalazi se u lokalu 8b, a ulaz je sa spoljne strane.

Svratite u Iluminu još danas i odaberite najlepšu rasvetu za sebe ili za poklon! Pre dolaska možete pogledati mapu objekta radi lakšeg snalaženja u tržnom centru.

Vidimo se!

devojka-big