lines

Aksa Novi Sad

Aksa je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u regionu, koji već skoro četvrt veka postoji na našem tržištu. U Aksa lancu posluje 17 prodavnica, 15 u Srbiji i dve u Bosni i Hercegovini. U ponudi „Aksa store“ prodavnice nalaze se proizvodi svih kategorija za decu uzrasta od rođenja do 4 godine, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračke, odeća i obuća. U asortimanu „Aksa store“ prodavnice zastupljeni su najpoznatiji brendovi kao što su Chicco, Britax Römer, Cybex, Inglesina, 4Moms, MAM, Dirkje i Silversun. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Kontakt informacije

A08
Radno vreme: 10h - 22h
Aksa Novi Sad

Kontakt informacije

A08
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve