lines

Aksa Novi Sad

Aksa u Novom Sadu u BIG tržnom centru roditeljima i njihovim mališanima nudi širok asortiman kvalitetne garderobe, igračaka, kozmetike, hrane i druge prateće dečije i bebi opreme. Kod nas možete pronaći proizvode svetski renomiranih brendova iz oblasti dečije opreme. Posetite nas!

Kontakt informacije

A08
Radno vreme: 10h - 22h
aksa-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

A08
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Aksa prodavnica u Novom Sadu – radnja kojoj roditelji poklanjaju svoju vernost

Aksa radnje danas se nalaze na 18 lokacija širom Srbije, a jedna od najposećenijih je upravo Aksa prodavnica u novosadskom BIG centru! Svakog dana našu prodavnicu poseti na hiljade budućih roditelja i porodica sa decom u potrazi za kvalitetnim proizvodima iz oblasti dečije i i bebi opreme.

Bilo da opremate svoj dom za dolazak bebe, ili vaše dete već uveliko raste, Aksa radnja u Novom Sadu je mesto na kome ćete pronaći sve što vam je potrebno za srećno i bezbrižno detinjstvo vašeg deteta!

Našu ponudu čine proizvodi renomiranih svetskih brendova iz oblasti dečije odeće i obuće, kozmetike i nege, nameštaja, ishrane i igračaka za decu. Posetite nas i uživajte u nezaboravnoj porodičnoj kupovini!

Aksa Novi Sad – bogat asortiman proizvoda renomiranih svetskih brendova

Prodavnica Aksa u Novom Sadu u BIG tržnom centru ponosi se širokim izborom kvalitetnih proizvoda koje nudi svojim posetiocima!

Za prijatan boravak u kući, tu je kvalitetan nameštaj za bebe i sva dodatna oprema koja će vaš zajednički život učiniti ugodnim. Pronađite odgovarajući krevetac, dušek, posteljinu, ormariće i dekoraciju za dečiju sobu i uredite je po svom ukusu.

Za radosne avatnure van kuće, Aksa prodavnica u Novom Sadu nudi vam autosedišta i različite modele kolica za bebe, kao i jakne, čizmice, kabanice i svu ostalu opremu za igru u prirodi.

Osim toga, nudimo i širok asortiman odeće i obuće za dečake i devojčice, igračke za sve uzraste, kao i hranu, dodatke ishrani i kozmetiku za bebe i decu. Posetite nas u novosadskom BIG šoping centru i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu!

Aksa akcija – brojni popusti u novosadskoj Aksi čekaju vas u BIG tržnom centru!

Aksa radnja u novosadskom BIG-u mesto je gde uvek možete pronaći kvalitetne proizvode po povoljnim cenama. Svakog dana čekaju vas brojni popusti na dečiju i bebi opremu poznatih svetskih brendova!

Osim toga, članove Aksa kluba čeka još mnoštvo pogodnosti u vidu dodatnog popusta, kao i plaćanje Aksa karticom. Posetite nas i uštedite kupovinom u novosadskoj Aksi!

Kontakt, lokacija i radno vreme prodavnice Aksa u Novom Sadu u BIG tržnom centru

Aksa u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Pronaći ćete nas u lokalu A08, a za detaljnije smernice možete pogledati našu mapu objekata.

Aksa Novi Sad radno vreme: 10h – 22h

Aksa kontakt: 021 27 00 207

Posetite nas, uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu i opremite svoje mališane odećom, igračkama i svom drugom dečijom opremom!

devojka-big