lines

Laguna Novi Sad

Laguna u Novom Sadu u BIG šoping centru nudi knjige za svačiji ukus i za sve uzraste! Ova izdavačka kuća osnovana je aprila 1998. godine, a od skromnih početaka, dospela je do statusa jednog od najvećih izdavača u celom regionu! Posetite knjižaru Laguna u Novom Sadu u našem šoping centru i uživajte u biranju knjiga, poklona i fenomenalnom iskustvu šopinga!

Kontakt informacije

Prizemlje / B58
Radno vreme: 10h - 22h
laguna-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B58
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Knjižara Laguna u Novom Sadu – knjige o kojima se priča

Laguna se izdvaja po vrlo širokom izboru knjiških žanrova, ali i ponudi koja prati najnovije svetske trendove. Ovde ćete uvek moći da pronađete “knjige o kojima se priča”, kako kaže i slagan ove izdavačke kuće. 

Bilo da želite da nabavite stručnu literaturu, književni klasik, knjigu koja izučava naučnu fantastiku, ili vas interesuju “krimići” domaćih i svetskih autora – velika Laguna u Novom Sadu zadovoljiće vaše potrebe za kvalitetnim naslovima. 

Osim toga, ova knjižara u Novom Sadu je sjajan izbor za kupovinu poklona, pa je obavezno razmotrite kada birate poklone povom specijalnih događaja i trenutaka za drage osobe. U Laguni je uvek barem deo ponude na akcijskim cenama, pa ćete obaviti i vrlo povoljnu kupovinu!

Laguna Novi Sad – više od knjižare

Osim što je izdavačka kuća i knjižara, Laguna se u moru kompanija izdvaja i po društvenoj odgovornosti. Naime, ova izdavačka kuća ima stratešku politiku kontinuiranog ulaganja u lokalnu zajednicu i lokalne projekte. 

Ova strategija ogleda se u konkretnim akcijama koje imaju za cilj unapređenje zdravog i pozitivnog radnog okruženja ali i šire –  zaštitu prirodnog okruženja, formiranje podsticajnih uslova za rast i razvoj najmlađih i promociju kulturnog stvaralaštva i očuvanje zdravlja.

Ovo je politika izdavačke kuće generalno, ne samo one u Novom Sadu. Ukoliko vam je Laguna u Beogradu bliža, pa tamo planirate kupovinu knjiga – i dalje možete biti sigurni da svojom kupovinom činite dobru stvar za celu zajednicu! 

Laguna – radno vreme u Novom Sadu, kontakt i lokacija

Novosadska Laguna u BIG-u ima radno vreme kao i ceo tržni centar: od 10 č do 22 č. Locirana je na prvom spratu, a lako ćete je pronaći ukoliko pratite našu mapu objekta. Tačan broj lokala je: B58.

Laguna Novi Sad kontakt telefon – 021 270 17 02. 

Posetite BIG tržni centar u Novom Sadu i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine!

devojka-big