lines

Laguna Novi Sad

Laguna u Novom Sadu u BIG šoping centru nudi knjige za svačiji ukus i za sve uzraste! Ova izdavačka kuća osnovana je aprila 1998. godine, a od skromnih početaka, dospela je do statusa jednog od najvećih izdavača u celom regionu! Posetite knjižaru Laguna u Novom Sadu u našem šoping centru i uživajte u biranju knjiga, poklona i fenomenalnom iskustvu šopinga!

Kontakt informacije

Prizemlje / B58
Radno vreme: 10h - 22h
laguna-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B58
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Kolekcija kofera u CCC-u!

    Kolekcija kofera u CCC-u!

    Vaš odmor počinje u CCC-u! Pogledajte našu najnoviju kolekciju kofera Letnji odmori su iza ugla! Vreme je za zasluženi raspust posle godinu dana škole. Šta kažete na odlazak na nezaboravno...

  • vitogog-namestaj-380x235.webp

    POKLON VAUČERI u Vitorog salonima!

    Poštovani kupci, od 18. do 24. juna Vitorog saloni nameštaja organizuju sjajnu ponudu za sve ČLANOVE LOYALTY kluba (i za one koji to žele da postanu). Tim povodom, spremili smo...

Pogledajte sve

Knjižara Laguna Novi sad – knjige o kojima se priča

Laguna se izdvaja po vrlo širokom izboru knjiških žanrova, ali i ponudi koja prati najnovije svetske trendove. Ovde ćete uvek moći da pronađete “knjige o kojima se priča”, kako kaže i slagan ove izdavačke kuće.

Bilo da želite da nabavite stručnu literaturu, književni klasik, knjigu koja izučava naučnu fantastiku, ili vas interesuju “krimići” domaćih i svetskih autora – velika Laguna u Novom Sadu zadovoljiće vaše potrebe za kvalitetnim naslovima.

Osim toga, Laguna knjižara u Novom Sadu je sjajan izbor za kupovinu poklona, pa je obavezno razmotrite kada birate poklone povom specijalnih događaja i trenutaka za drage osobe. U Laguni je uvek barem deo ponude na akcijskim cenama, pa ćete obaviti i vrlo povoljnu kupovinu!

Laguna knjižara Novi Sad – više od knjižare

Osim što je izdavačka kuća i knjižara, Laguna se u moru kompanija izdvaja i po društvenoj odgovornosti. Naime, ova izdavačka kuća ima stratešku politiku kontinuiranog ulaganja u lokalnu zajednicu i lokalne projekte.

Ova strategija ogleda se u konkretnim akcijama koje imaju za cilj unapređenje zdravog i pozitivnog radnog okruženja ali i šire – zaštitu prirodnog okruženja, formiranje podsticajnih uslova za rast i razvoj najmlađih i promociju kulturnog stvaralaštva i očuvanje zdravlja.

Ovo je politika izdavačke kuće generalno, ne samo one u Novom Sadu. Ukoliko vam je Laguna u Beogradu bliža, pa tamo planirate kupovinu knjiga – i dalje možete biti sigurni da svojom kupovinom činite dobru stvar za celu zajednicu!

Laguna Novi Sad radno vreme, kontakt i lokacija

Novosadska Laguna u BIG-u ima radno vreme kao i ceo tržni centar: od 10 č do 22 č. Locirana je na prvom spratu, a lako ćete je pronaći ukoliko pratite našu mapu objekta. Tačan broj lokala je: B58.

Laguna Novi Sad kontakt telefon – 021 270 17 02.

Posetite BIG tržni centar u Novom Sadu i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine!

devojka-big