lines

Laguna Beograd

Laguna u Beogradu na jedno mesto okuplja na hiljade naslova domaće i svetske književnosti! Savršena destinacija za kupovinu knjiga i dopunu kućne biblioteke, ali i za nabavku poklona dragim ljudima! Prostrana Laguna u Beogradu čeka vas u BIG FASHION tržnom centru! Posetite nas i otkrijte zbog čega BIG važi za najbolje mesto za šoping!

Kontakt informacije

2/217
plaza@delfi.rs
Radno vreme: 10-22h
laguna-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

2/217
plaza@delfi.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Laguna Beograd – regionalni lider u izdavaštvu 

Laguna je osnovana 1998. godine, a prešla je dug put od skromnih početaka do jednog od lidera u izdavaštvu u čitavom regionu! Na godišnjem nivou, Laguna broji preko tri stotine objavljenih naslova! 

Poznata je po širokom asortimanu knjiga koji zadovoljavaju svačije književne apetite. Od naučne fantastike, preko krimi romana, pa sve do klasika svetske književnosti – zadovoljiće svačiju potrebu za kvalitetnim štivom. Osim toga, ova knjižara u Beogradu važi i za sjajnu destinaciju za kupovinu poklona, pa se obično u njoj završava potraga za poklonima u našem prestoničkom tržnom centru.

Laguna akcije – popusti bez roka trajanja 

Laguna osvaja čitalačku publiku i zbog niza pogodnosti koje im nudi! Naime, u Laguni je uvek u toku barem jedna akcija ili sniženje, što omogućava nabavku po povoljnim cenama.

Laguna ima i svoj klub čitalaca, u koji se možete učlaniti nakon kupovine naslova u knjižari, te steći i brojne druge pogodnosti, koje su najčešće u vidu popusta na asortiman! 

Laguna u Beogradu  – društveno odgovorno poslovanje 

Osim izdavaštva i odlične usluge u knjižarama, kao i podrške koju pruža domaćim autorima objavljivanjem njihovih naslova, prepoznatljivost Laguna knjižare u Beogradu je i u društveno odgovornom poslovanju. 

Ova kuća zauzela je stratešku orijentaciju kontinuiranog ulaganja u lokalnu zajednicu i lokalne projekte. Ova strategija ogleda se u konkretnim akcijama koje imaju za cilj unapređenje zdravog i pozitivnog radnog okruženja ali i šire – formiranje podsticajnih uslova za rast i razvoj naših najmlađih, zaštitu prirodnog okruženja, promociju kulturnog stvaralaštva i očuvanje zdravlja. 

Poverenje koje Laguna uživa u zajednici plod je iskrenog i doslednog angažovanja na implementaciji proverenih vrednosti u koje i sama duboko veruje! Kako je ovo politika kuće generalno, pa ne važi samo u prestonici, kupovinom u Laguni u Novom Sadu, ili drugim gradovima u Srbiji, takođe možete biti sigurni da ste učinili nešto dobro za svoje književne apetite, ali i za celu zajednicu

Laguna prodavnica u Beogradu – broj telefona, lokacija i radno vreme

Radno vreme Laguna-e u BIG FASHION centru isto je kao i u celom tržnom centru – svakog dana od 10 č do 22 č! Ova knjižara smeštena je na drugom spratu, tačan broj lokacije Lagune je: 217, a najlakše ćete je pronaći ukoliko se budete koristili našom mapom objekta

Laguna Beograd kontak telefon: 011 40 44 107.

Posetite knjižaru Laguna u BIG-u i otkrijte zbog čega naš tržni centar važi za broj 1 šoping destinaciju!

devojka-big