lines

Top shop Novi Sad

Top Shop u Novom Sadu u BIG šoping centru naš grad čini bogatijim za još jednu fenomenalnu destinaciju za kupovinu stvari i aparata za kuću i domaćinstvo. Top Shop je jedna od najpopularnijih prodavnica u BIG-u! Posetite nas i otkrijte zbog čega BIG važi za sinonim za najbolje šoping iskustvo, a Top Shop u Novom Sadu za vašu omiljenu prodavnicu, već decenijama!

Kontakt informacije

Prizemlje / A10
Radno vreme: 10h - 22h
top-shop-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A10
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

TOP SHOP U NOVOM SADU – UNAPREDITE SVAKODNEVICU UZ PRAKTIČNE STVARI ZA KUĆU

Ukoliko upravo tražite idealnu lokaciju za nabavku praktičnih aparata, posuđa ili želite da unapredite prostor za spavanje, a pritom živite u Novom Sadu ili njemu bliskom gradu – ne treba da imate dileme – Top Shop u novosadskom BIG-u je destinacija koju tražite!

Ovaj brend važi za trendsetera na polju inovativnih rešenja za bolji i zdraviji način života. On objedinjuje brendove i linije kao što su Dormeo – za bolji san; Delimano – za inovacije u kuhinji; Walkmaxx – za udobniji osećaj na stopalima i zdraviji hod, kao i druge linije, koje imaju vrlo kvalitetnu i raznovrsnu ponudu.

TOP SHOP NOVI SAD – AKCIJE

Kupujući u Top Shop prodavnici u Novom Sadu, možete postati i član/ica čuvenog Kluba 5*, te steći dodatne mogućnosti za popuste, posebne poklone i ograničene ponude u ovoj radnji.

Osim toga, u ovoj prodavnici često ćete naići na sniženja i vrlo povoljne cene, koje ne idu na uštrb kvaliteta, pa ćete biti zadovoljni kupovinom stvari za kuću i domaćinstvo.

Ukoliko su vam bliži drugi gradovi u Srbiji, Top Shop u Beogradu dostupan u našem BIG Fashion tržnom centru, kao i Top Shop u Kragujevcu i drugim BIG centrima.

TOP SHOP U NOVOM SADU – KONTAKT, LOKACIJA I RADNO VREME

U Novom Sadu Top Shop je na adresi Sentandrejski put 11, u okviru BIG šoping centra. Broj lokala je: A10. 

Top Shop kontakt prodavnice u Novom Sadu: 021 270 34 78

Radno vreme Top Shop prodavnice u Novom sadu je od 10 č do 22 č, svakog dana. Čekamo vas!

devojka-big