lines

Xiaomi Store Novi Sad

Xiaomi Store Novi Sad je prodavnica u kojoj ćete pronaći inovacije iz sveta elektronike. U njhovoj ponudi se nalaze najnoviji uređaji kompanije Xiaomi, od mobilnih telefona, sve do pametnih kućnih uređaja. Posetite Xiaomi store prodavnicu u Novom Sadu kako biste pogledali i odabrali neverovatne proizvode koji pomeraju granice mogućeg!

Kontakt informacije

Prvi sprat / B55
Radno vreme: 10h - 22h
mi-store-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / B55
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Xiaomi Store – inovacije na dohvat ruke 

Kompanija Xiaomi nastala je u Kini pre 13 godina, a od tada neprekidno utiče na stvaranje prestižnih uređaja i uvođenje inovacija u svet mobilnih telefona, pametnih kućnih uređaja i interneta, po cenama koje su uvek pristupačne.

U ekskluzivnom prostoru na prvom spratu BIG Novi Sad tržnog centra svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni portfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje mnogo od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim svetskim metropolama.

Najnoviji elektronski uređaji u Novom Sadu u ponudi su kupcima i posetiocima prodavnice Xiaomi store Novi Sad. Asortiman čini niz elektronskih uređaja – od dobro poznatih mobilnih telefona, preko sistema kućne zaštite, slušalica i pametnih satova, do robota, pametnih usisivača i kuvala za vodu. Tu su još i pametne vage, pročišćivači vazduha i električni skuteri, kao i bluetooth zvučnici i kamere.

Kupci će u Xiaomi prodavnici u Novom Sadu uvek moći da pronađu primamljive popuste i akcije, ali povoljna cena svakako ne dolazi na uštrb kvaliteta – Xiaomi je poznat po visokim standardima proizvodnje i karakteristikama krajnjeg proizvoda.

Xiaomi store – lokacije, kontakt i radno vreme

Xiaomi Novi Sad se nalazi na adresi Sentandrejski put 11 u okviru tržnog centra BIG Novi Sad

Kako biste se lakše snašli i pronašli nas, pogledajte mapu objekta, a naš lokal je pod brojem B55. Xiaomi Store kontakt telefon je +381 60 560 05 93, pa nas pozovite radi bilo kakvih dodatnih pitanja. 

Radno vreme objekta je od 10h do 22h, a mi vas rado očekujemo!</spa

devojka-big