lines

Zlatarna Celje Beograd

Zlatarna Celje u Beogradu je najpoznatiji proizvođač nakita od plemenitih metala u Evropi! Celje zlatara nudi renomirani nakit i ručne satove, koji će na autentičan način odraziti vaš stil. Bilo da ste pristalica minimalističke estetike ili nešto glamuroznijeg dizajna, ovde ćete pronaći komade po vašem ukusu. Posetite BIG shopping centar i uživajte u kupovini!

Kontakt informacije

0/028
zc25@zlatarnacelje.rs
Radno vreme: 10-22h
zlatarna-celje-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/028
zc25@zlatarnacelje.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Zlatara Celje Beograd – renomirani nakit za svaku priliku

Zlatarna Celje se ponosi tradicijom dugom 170 godinazahvaljujući neprekidnom radu i posvećenosti juvelirskom zanatu, danas smo najveći i najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u Evropi!

Izrada juvelirskih rukotvorina od zlata je oduvek bila obeležje Zlatarne Celje, a njeni počeci datiraju iz daleke 1446. godine.

Inspirisani uticajem zlatarske umetnosti, naša zlatara je svoju priču započela 1844. godine, a sada smo prisutni na tržištu bivše Jugoslavije (matična Slovenija, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora) i Bugarske.

Kompanija poseduje brendove “Zlatarna Celje” i “Lencia”, zahvaljujući kojima je razvila snažnu maloprodajnu mrežu.

Ono što i danas karakteriše nakit zlatare Celje je tradicija, vrhunski kvalitet, prepoznatljiv dizajn i vlastita obrada.

Bilo da preferirate minđuše, prstenje, ogrlice, narukvice, ručne satove ili druge aksesoare, uveravamo vas da Zlatarna Celje nudi modele u skladu sa vašim istančanim ukusom.

Objekte zlatarne Celje možete pronaći u BIG FASHION centru u Beogradu ili u BIG FASHION centru u Kragujevcunaša vrata su vam širom otvorena!

Zlatara Celje Beograd – Lokacije i katalog ponude

Zlatarna Celje se nalazi u prostranom i prijatnom ambijentu lokala broj 28, u prizemlju shopping centra, na adresi Višnjička 84.

Zlatarna Celje radno vreme: radno vreme je usaglašeno sa ostalim prodavnicama aksesoara u Beogradu, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h

Naš shopping centar je idealna lokacija za posetu ove zlatarne – naši ljubazni prodavni će vam rado pokazati katalog i modele, a uz to dati i svoj savet.

Za sva pitanja u vezi aktuelne ponude i cene, budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 011 40 44 697 ili putem e-mail adrese zc25@zlatarnacelje.rs.

Očekujemo vas!

devojka-big