hero

Rasprodaje – Kako najbolje iskoristiti godišnja i sezonska sniženja?

Rasprodaje – Kako najbolje iskoristiti godišnja i sezonska sniženja?

Rasprodaja je simbol dobre kupovine po povoljnim cenama!

Ukoliko ste ikada iskoristili sniženja i akcije, onda znate sa kolikim uživanjem možete kupiti jaknu, patike, šminku ili nakit koje ste toliko dugo “merkali”.

Sniženja su periodi u godini kada se poklapaju želje, mogućnosti i odlična ponuda vaših omiljenih brendova.

Nekada zaboravimo ili prosto ne ispratimo kada su ti divni periodi tokom godine, zar ne?

Ukoliko se i vama dešava da propustite termine kada su letnji i zimski popusti ili specijalne ponude, na pravom ste mestu. Rešili smo da vas detaljnije uputimo u sve sezonske rasprodaje.

Više nijedna rasprodaja neće biti propuštena. Iskoristite rasprodaju i godišnja sniženja u BIG šoping centrima širom Srbije!

Sezonsko sniženje – kada je aktuelno?

Kupoholičari među vama sigurno znaju kada počinju popusti, ali verujemo da će informacije podeliti samo sa najboljim prijateljima. Zato smo tu mi!

Kada su u pitanju sezonska sniženja datumi početka su 25. decembra i 10. januara, kao i 1. i 15. jula, prema Zakonu o trgovini. Najviše traju 60 dana, dok trajanje akcijske prodaje može biti najduže 30 dana.

Navedena sniženja su obavezna prema Zakonu, ali budite uvereni da ćete tokom godine moći da uštedite još puno puta uz razne specijalne ponude i druge akcije kada redovna cena proizvoda pada. O tome nešto više kasnije.

Letnja sniženja – kako uštedeti dok traju letnji popusti?

Letnji popusti dolaze u dva termina u julu, tako da se i dalje na vreme možete pripremiti za svoje letovanje, nabaviti laganu letnju odeću u Beogradu, kupiti sav potreban aksesoar i to sve po niskim cenama!

Verovatno ćete i tokom pripreme za more želeti da obnovite kolekciju kupaćih kostima, što možete uraditi u BIG šoping centrima u prodavnicama najboljih brendova donjeg veša u Beogradu, Novom Sad u i drugim gradovima.

U BIG-u tokom letnje rasprodaje možete potpuno obnoviti garderobu i letnju obuću u Novom Sadu i u drugim gradovima širom Srbije, bilo da ste strastveni ljubitelj mode ili preferirate ležerniji stil oblačenja u sportskom stilu.

Zimska sniženja – kada počinju zimski popusti?

Zimska sniženja i rasprodaja su tradicionalno idealan period sa puno akcija, kada po niskim cenama možete pripremiti poklone za svoje najbliže.

Iskoristite popuste od 25. decembra za pripremu paketića za Novu godinu, poklonite svojoj dragoj odličan set kozmetike iz prodavnica u Beogradu ili svom dragom komplet iz sportske radnje u Novom Sadu.

Drugi termin kada su zimski popusti, idealan je da malo mislite i na svoje potrebe. Zimske rasprodaje su pravi tajming da iskoristite godišnji bonus sa posla i sebe obradujete dugo očekivanim parfemom.

Posetite naše parfimerije u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima i pronađite idealan miris za sebe dok traju sezonska sniženja.

Jesenji popusti i prolećni popusti

Pored standardnih sezonskih sniženja koja su zakonski obavezujuća, tokom godine možete očekivati i druge odlične popuste i akcijske cene.

Jesenji popusti tradicionalno donose sniženja na proizvode aktuelne za sezonu proleće/leto koje je iza nas. Tada za vreme rasprodaja i akcijskih cena možete kupovati sve ono stvari kojima prolazi sezona i tako se povoljno pripremiti za sledeću sezonu proleće/leto.

To se zove pametna kupovina – zato štedite na vreme i čekajte pravi trenutak kada dođu akcija i sniženje da ugrabite idealne cene za sebe!

Isto je i tokom perioda kada su prolećni popusti, pa vam savetujemo da sačuvate i nešto novca nakon novogodišnjih praznika i putovanja.

Rasprodaje – Kako najbolje iskoristiti godišnja i sezonska sniženja?

Specijalne rasprodaje – Black friday i novogodišnji popusti

I sada ono što je već tradicionalno na zapadu, a u poslednjih nekoliko godina i kod nas izuzetno aktuelno – specijalne ponude i rasprodaja uoči praznika.

Jedan od razloga zašto ne smete dozvoliti da vam jesenji popusti preterano isprazne novčanik jeste i Crni petakomiljeni dan za kupovinu širom sveta! Obavezno sačuvajte dovoljno novca kako bi iskoristili popust koji gotovo da ide i do 70% za određene proizvode.

Visoki popusti su idealan trenutak da sebi obezbedite nešto od elektronike u Beogradu ili najbližoj radnji u našim tržnim centrima širom zemlje.

Black Friday je uvek poslednji petak u novembru, odmah iza Dana zahvalnosti, poslednjeg četvrtka u novembru – kada zvanično počinje sezona praznika u Americi!

Ali ne brinite, sniženja, akcije i specijalne ponude se mogu očekviati i kod nas, baš sa ciljem da vama obezbedimo najbolje cene za kupovinu novogodišnjih poklona.

Novogodišnji popusti su kod nas idealno vreme za pripremu prazničnih poklona za porodicu, prijatelja i kolege, jer redovna cena proizvoda itekako pada!

Ne zaboravite da BIG uvek ima i specijalne ponude u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima, kada mnogi brendovi pružaju akcijske cene i žele da obraduju kupce!

Najbolja rasprodaja, popusti i sniženja – koje su to radnje?

Sigurno i vi imate svoje omiljene radnje!

Najčešće se odlučujete za njih zbog odlične ponude, povoljnih cena, akcija, pa kada se na to sve doda i rasprodaja, verujemo da često izlazite sa punim kesama novih stvari!

Zara u Beogradu ujedno je jedan od najvećih prodajnih objekata ovog brenda u Beogradu sa fenomenalnom ponudom. Tokom rasprodaje u Zari u Beogradu ćete naići na odličan odnos cene, kvaliteta i poslednjih trendova kada je garderoba u pitanju, još kada ugrabite akcijske cene koje su često aktuelne, to je pun pogodak!

Po odličnom izboru proizvoda i niskim cenama ističu se i H&M popusti u Novom Sadu, kao i Reserved rasprodaja u Novom Sadu i Beogradu. Ovde ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Pratite kada su termini za najbolje popuste, pa se opremite za predstojeću sezonu po sjajnim cenama!

Ne zaboravite da je period sniženja i akcija pravi trenutak da za sebe pronađete idealan komad garderobe ili obuće nekih od brendova sa renomeom, čije cene proizvoda prevazilaze prosečne mogućnosti.

Pratite šta su Navigare u Beogradu, Fashion&Friends u Novom Sadu i drugi brendovi širom Srbije pripremili za vas i očekujte sjajne akcijske cene visoko kvalitetnih proizvoda.

Rasprodaje – Kako najbolje iskoristiti godišnja i sezonska sniženja?

Specijalne ponude i akcije na korak od vas!

BIG se pobrinuo za to da tokom čitave godine za svoje kupce pripremi posebne ponude i sniženja izvan onih standardnih o kojima smo govorili u tekstu. To znači da ćete tokom čitave godine moći da kupujete proizvode sa popustima i tako štedite.

Vaš zadatak je da pratite dešavanja na sajtu, koje su to specijalne ponude aktuelne i redovno posećujete naše tržne centre širom zemlje:

Sa nama možete očekivati najbolje cene proizvoda tokom čitave godine. Pratite sezonska sniženja, njihove termine, ponude brendova, a mi vas sa nestrpljenjem očekujemo u našim tržnim centrima širom Srbije da kupujete uz popust!