lines

Navigare Outlet Inđija

Vođeni idejom da svaki muškarac zaslužuje posebno mesto za svoju kupovinu, PROMODA d.o.o. je osnovana 2003. godine udruživanjem italijanskih i srpskih preduzetnika sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa tekstilom. Tokom prethodnih godina, PROMODA se razvijala u skladu sa zahtevima tržišta, diktirajući modne trendove. Renomirani italijanski brendovi Navigare, Barbolini, Wampum jeans, Pierre Cardin, Stones, Sea Barrier, zahvaljujući pažljivo biranim tkaninama, krojevima i praćenjem zahteva najrazličitijih potreba muškaraca, predstavljaju vanvremenske simbole modernosti.

Kontakt informacije

21
outlet.indjija@promoda.co.rs
Radno vreme: 10h - 21h
navigare-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

21
outlet.indjija@promoda.co.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Navigare Outlet Inđija

lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • OUTLET SHOPPING DANI 10 – 14. JUL

    OUTLET SHOPPING DANI 10 - 14. JUL

    Pripremite se za 5 dana neverovatnih popusta u BIG FASHION OUTLETU u Inđiji! Uživajte u neodoljivim akcijama od srede 10. jula do nedelje 14. jula i ostvarite popust na već...

Pogledajte sve

Kao rezultat najbolje italijanske krojačke tradicije, proizašlo je uspešno praćenje modnih promena bez narušavanja sopstvenog izraza. Dugogodišnjim prisustvom na srpskom tržištu, naši brendovi postali su sastavni deo garderobe markantnog i uspešnog muškarca. U Promoda outlet prodavnici našim kupcima ce biti dostupna kvalitetna, renomirana muška garderoba po outlet cenama. Tokom sezone, pored stalnog popusta od -30% do -70%, u promotivnim akcijama nudićemo dodatni popust na kasi na outlet cene.

devojka-big