lines

Under Armour Outlet Inđija

Under Armour Outlet u Inđiji pripremio je za vas unikatnu garderobu renomiranog brenda sportske garderobe po najboljim cenama! Širok asortiman moderne i inovativne sportske opreme čeka vas u BIG-u!

Kontakt informacije

60.61
ua.indjija@kvantumsport.com
Radno vreme: 10h - 21h
under-armour-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

60.61
ua.indjija@kvantumsport.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Under Armour Outlet Inđija

Under Armour Outlet – sportska oprema vrhunskog kvaliteta

Under Armour prodavnica u Inđiji produkt je vizije 23-godišnjeg Kevina Planka, igrača američkog fudbala na Univerzitetu u Merilendu, koji je pre više od 20 godina iz praktičnih razloga došao na ideju koja je predstavljala pravu revoluciju u sportskoj opremi tog vremena.

Njegova kreacija su Under Armour majice, koje su upijale znoj i regulisale telesnu temperaturu, kako bi se sportisti osećali svežije, suvo, lakše i bolje!

Malo po malo, upornošću i vizijom ovog mladog momka, rođen je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih brendova na svetu. Ideja za ime bila je jednostavna – američki fudbaleri nose oklop (“Armour”), a ova majica će dakle ići ispod oklopa (“Under Armour”).

Under Armour fokusiran je na najsavremeniju proizvodnju i dizajn, sa ciljem da osnaži sportiste širom sveta, svim ljubiteljima treninga ponudi vrhunsku opremu i pomogne im da budu još bolji i jači, a postavljeni ciljevi ostvariviji.

Under Armour u Inđiji u svojoj ponudi nudi kolekcije namenjene muškarcima i ženama, a postoje i kolekcije namenjene najmlađima, i sve to po veoma pristupačnim cenama!

Under Armour Outlet u Inđiji – radno vreme i lokacija

Pronađite Under Armour u BIG FASHION Outletu u Inđiji koji se nalazi na adresi Vojvode Putnika bb, a brojevi lokala ove radnje su 60 i 61. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontakt telefon naše radnje je +381 69 8128 290, a možete pisati i na imejl, rado ćemo odgovoriti na svaki upit!

Radno vreme radnje, kao i ostalih outlet prodavnica obuće u Inđiji je od 10h do 21h, svakog dana! 

Posetite BIG FASHION Outlet i doživite potpuno novo iskustvo kupovine, čekamo vas!

devojka-big