lines

Garinello Outlet Inđija

Garinello Outlet Inđija je prodavnica namenjena savremenom muškarcu sa naglaskom na eleganciju, ležernost i uživanje u životu. Sofisticiran dizajn i kvalitet komada, uz neprkosnoven kvalitet, učinili su Garinello prodavnicu omiljenu među muškarcima. Posetite nas u BIG FASHION Outlet-u u Inđiji i pronađite odevne komade po povoljnoj ceni!

Kontakt informacije

13
prodavnica.indjija@garinello.com
Radno vreme: 10h - 21h
garinello-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

13
prodavnica.indjija@garinello.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Garinello Outlet Inđija

Garinello Outlet prodavnica – italijanski stil i vrhunski kvalitet

Garinello je brend koji je stekao reputaciju po svom sofisticiranom dizajnu i besprekornoj izradi odeće za muškarce. Sa svojim elegantnim komadima, Garinello donosi kombinaciju klasičnog i modernog stila, koji je pogodan za razne prilike – od formalnih događaja do opuštenih svakodnevnih izlazaka.

Sakoi i pantalone se besprekorno uklapaju u svaku situaciju – sa ili bez kravate, izbor je jednostavan. Garinello je pouzdan izbor za svaku priliku.

Jedna od ključnih karakteristika Garinella je pažljiv odabir materijala. Brend koristi samo najkvalitetnije tkanine kako bi obezbedio udobnost i trajnost svojih proizvoda. Garinello Outlet Inđija nudi vam komade visokog kvaliteta, po sniženim, povoljnim cenama.

Posetite nas u Big Fashion Outletu, dozvolite da vas inspiriše Garinello italijanski stil i obogatite svoju garderobu.

Garinello Inđija – posetite Garinello Outlet u BIG FASHION Outletu Inđija

Garinello Outlet Inđija nalazi se na adresi Radomira Putnika bb u sklopu BIG FASHION Outlet centra u Inđiji, a broj lokala je 13.

Radno vreme Garinello outlet-a je od 10-21h, a za sva ostala pitanja i informacije nas možete konkatkirati na broj telefona 022 2101 237 ili putem email adrese prodavnica.indjija@garinello.com.

Čekamo vas!

devojka-big