lines

Lisca Outlet Inđija

Lisca Outlet prodavnica se nalazi u dobro poznatnom BIG FASHION Outletu u Inđiji. Renomirani brend je oplemenio svoj asortiman donjeg veša, spavaćeg programa i kupaćih kostima, te se u ponudi nalaze atraktivni modeli vrhunskog kvaliteta. Posetite nas i odbaerite modne komade u skladu sa vašim istančanim ukusom!

Kontakt informacije

47
liscaoutlet@open.telekom.rs
Radno vreme: 10h - 21h
lisca-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

47
liscaoutlet@open.telekom.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Lisca Outlet Inđija

Lisca Inđija – donji veš, spavaći program i kupaći kostimi visokog kvaliteta

Zahvaljujući modernim krojevima i pažljivo odabranim materijalima, Lisca već 5 decenija predstavlja sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost!

Donji veš, spavaći program, kupaći kostimi, bodiji sa dugim rukavima i ostala odeća koja je izložena u ovoj radnji je iz kolekcija prethodnih sezonašto znači da vam se osmehnula prilika da ponovo ugrabite vaš favorit!

Outlet Lisca – akcija u BIG-u Inđija

Svi naši proizvodi se prodaju u ovom objektu uz minimum 30% popusta, a za veliku grupu artikala popust ide i do 70% od uobičajene MPC u našim specijalozovanim maloprodajnim objektima. 

Takođe, svaki komad odeće u ovom maloprodajnom objektu ima istu garanciju kvaliteta i izrade kao i bilo koji Lisca proizvod koji se prodaje u drugim radnjama. 

Ukoliko ne možete da pronađete željeni model, naši prodavci će vas uputiti do najbližeg maloprodajnog objekta gde ga možete kupiti, poput Lisca prodavnice u Beogradu ili Lisca prodavnice u Novom Sadu u BIG tržnim centrima.

Lisca Inđija – Radno vreme i lokacije

Radno vreme Lisca prodavnice u Inđiji usklađeno je i sa ostalim prodavnicama donjeg veša u Inđiji u BIG tržnom centru – od 10 do 21h.

Nalazimo se na adresi Vojvode Putnika bb, u lokalu broj 47, a naša vrata su vam širom otvorena svakog dana.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 022 2100 112 ili putem e-mail adrese liscaoutlet@open.telekom.rs – naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći.

Posetite BIG Fashion Outlet već danas!

devojka-big