lines

Lisca Novi Sad

Lisca u Novom Sadu u BIG tržnom centru je deo lanca prodavnica donjeg veša i kupaćih kostima koji posluje preko 50 godina. Vrhunski dizajn i kvalitet veša i kupaćih kostima sinonim ovaj brend. Vanvremenski komadi veša i kupaći kostimi iz Lisce pružaju osećaj senzualnosti i privlačnosti. Posetite prodavnicu Lisca u Novom Sadu i uverite se u moderan dizajn i kvalitet donjeg veša i kupaćih kostima!

Kontakt informacije

Prizemlje / B00d
Radno vreme: 10h - 22h
lisca-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B00d
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Lisca Novi Sad – kupaći kostimi i donji veš vrhunskog kvaliteta

Lisca je prvi izbor mnogih kupaca zbog donjeg veša koji je ujedno moderan i kvalitetan. Na prvom mestu su udobnost, ali i stil pa će u prodavnici Lisca u Novom Sadu u BIG tržnom centru svako pronaći ono što mu odgovara.

Kupaći kostimi ovog brenda su se dokazali kao visokokvalitetni, a svojom jedinstvenošću privlače sve generacije žena. Raznovrsni modeli i stilovi kupaćih kostima su napravljeni tako da odgovaraju svakoj oblini na telu, pa će svako pronaći nešto za sebe. 

Dva brenda koja funkcionišu u okviru ove kompanije osiguravaju da će svači ukus biti zadovoljen. Bilo da su vam potrebni kupaći, program za spavanje ili Lisca grudnjaci, Novi Sad i BIG su pravo mesto za vas!

Cheek by Lisca je marka koja je dizajnirana za mlađu žensku populaciju i odlikuje je smelost i modernost. Modeli ove marke amenjeni su onima koji žele veš po poslednjoj modi. Sve linije možete pronaći u prodavnici Lisca u Novom Sadu i odabrati najudobniji veš za sebe koji je dizajniran sa stilom.

Pripadnici jačeg pola mogu u Lisci u BIG-u takođe istražiti udobnost i kvalitet donjeg veša i kupaćih kostima, kao i spavaćeg programa. 

Lisca prodavnice Novi Sad – akcije

Lisca u Novom Sadu u BIG tržnom centru, u skladu za praksom tržnog centra u kom se nalazi, nudi česte pogodnosti svojim kupcima, u vidu sezonskih akcija, ali i popusta i akcija tokom godine.

U svakom trenutku možete pronaći bar jedan artikal na snizenju, a možete posetiti i Lisca Outlet u Inđiji ukoliko ste u potrazi za još povoljnijim donjim vešom i kupaćim kostimima, kao i Lisca radnju u Beogradu.

Lisca kontakt, radno vreme i lokacija – BIG FASHION centar

Radno vreme Lisca prodavnice u Novom Sadu isto je kao i radno vreme ostalih prodavnica donjeg veša u Novom Sadu u BIG-u: od 10h – 22h tokom cele godine!

Možete nas pronaći na adresi Sentandrejski put 11 i do nas se lako dolazi iz svih delova grada gradskim prevozom ili sopstvenim vozilom.

Lisca u NS locirana je u prizemlju tržnog centra, a naš kontakt telefon je 021 2701390. Radi lakšeg snalaženja tu je i mapa objekta koju možete proučiti pre dolaska.

devojka-big