lines

Lisca Beograd

Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru je deo lanca donjeg veša i kupaćih kostima koji posluje već 50 godina. Vrhunski dizajn i kvalitet veša i kupaćih kostima su odlično prihvaćeni od strane potrošača jer su sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost. Posetite prodavnicu Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru i uverite se u moderan dizajn i kvalitet donjeg veša i kupaćih kostima!

Kontakt informacije

1/110
liscavisnjica@lisca.rs
Radno vreme: 10-22h
lisca-beograd-big-fashion-beograd-3

Kontakt informacije

1/110
liscavisnjica@lisca.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru – najbolji kvalitet donjeg veša i kupaćih kostima

Lisca već decenijama ima lojalnost mnogih svojih kupaca zbog donjeg veša koji je ujedno i moderan ali i kvalitetan. Na prvom mestu su udobnost, ali i stil, pa će u prodavnici Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru svako pronaći ono što mu odgovara.

Kupaći kostimi ovog brenda su se dokazali kao visokokvalitetni, ali i originalno dizajnirani i moderni. Raznovrsni modeli i stilovi kupaćih kostima su napravljeni tako da odgovaraju svakoj oblini na telu, pa će svako pronaći nešto za sebe. 

Dva brenda koja funkcionišu u okviru ove kompanije osiguravaju da će svačije preferencije biti zadovoljene. Lisca je sinonim za moderan i savršen dizajn, proverene linije i odlične cene. Donji veš u Beogradu iz ove radnje je ženstven ali modernog stila, a tu su i kupaći kostimi, kao i spavaći programa i bluze.

Cheek by Lisca je linija koja je dizajnirana za mlađu žensku populaciju koja je u potrazi sa smelim i modernim dizajnom. Modeli iz ove marke su razigrani i smeli, a namenjeni su onima koji žele veš po poslednjoj modi. Sve linije možete pronaći u prodavnici Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru, i odabrati najudobniji veš za sebe koji je dizajniran sa stilom.

I pripadnici jačeg pola mogu u Lisci u BIG FASHION centru mogu istražiti udobnost i kvalitet donjeg veša i kupaćih kostima, kao i spavaćeg programa. 

Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru – Akcije i sniženja

Lisca u Beogradu u BIG FASHION centru nudi pristupačne cene svojim kupcima, a nikako nemojte propustiti sezonske akcije i sniženja. 

U svakom trenutku možete pronaći bar jedan artikal na snizenju, a možete posetiti i Lisca Outlet u Inđiji ukoliko ste u potrazi za još povoljnijim donjim vešom i kupaćim kostimima, a za one kojima je Novi Sad bliži – tu je Lisca radnja u Novom Sadu.

Lisca kontakt, radno vreme i lokacija – BIG FASHION centar

Lisca u Beogradu se nalazi u BIG FASHION centru na adresi Višnjička 84. Ukoliko su vam potrebne bilo kakve informacije ili imate pitanje, možete pozvati na kontakt telefon +381 69 61 95 91 ili pisati na imejl adresu liscavisnjica@lisca.rs.

Radno vreme Lisca ranje u beogradskom BIG FASHION centru je od 10h do 22h, svakog fana. Posetite Lisca radnju u Beogradu u BIG FASHION centru i uverite se u kvalitet i udobnost koji traju već decenijama!

devojka-big