lines

Beosport Outlet Inđija

Beosport Outlet u Inđiji je pravo mesto za sve one koji su u potrazi za poznatim svetskim brendovima sportske odeće, a ovde ćete ih pronaći po fenomenalnim cenama! Beosport radnja u Outletu u Inđiji je jedna od najposećenijih jer je ondos cene i kvaliteta neverovatan, a širok asortiman i stil zadovoljava kupce različitih afinititeta! Posetite BIG FASHION Outlet centar u Inđiji i opremite svoj garderober kvalitetnom odećom!

Kontakt informacije

10
in.big.outlet.mix@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h
beosport-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

10
in.big.outlet.mix@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Beosport Outlet Inđija

Renomirani brendovi na jednom mestu u Beosport Outletu

Beosport je mreža radnji koje se prostiru širom regiona u 20 maloprodajnih objekata, a Beosport u BIG FASHION Outletu u Inđiji i Beosport u Novom Sadu su samo neke od lokacija koje možete posetiti ako ste u potraži za kvalitetnim sportskim i casual brednovima.

U Beosport radnji u Outlet centru u Inđiji možete pronaći poznate svetske brendove koji su specialozovani za sportsku, casual ali i street wear i fashion odeću. Ovu odeću u Inđiji ćete pronaći po fenomenalnim cenama jer popust u Beosport radnji se kreće od najmanje 30% od prvobitne cene proizvoda.

Samo neki od brendova koje nudi Beosport Outlet u Inđiji su Pepe Jeans London, G-Star RAW, Superdry, Garcia Jeans, EMU, Sendra boots, O’Neill, Quiksilver, Roxy, DC Shoes, Burton. A u su i poznati brendovi sportske i ski opreme: Wilson, Atomic, Salomon, The North Face, Spyder, EA7 Emporio Armani, Kjus, Suunto, Smith, Carrera, kao i mnogi drugi.

Akcije u Beosportu u Outlet centru u Inđiji će vam omogućiti da obnovite svoju sportsku opremu, ali i da pronađete casual komade koji su izrađeni sa stilom!

Posetite BIG FASHION Outlet centar u Inđiji ukoliko ste u potrazi za modernom ali pristupačnom sportskom odećom i opremom!

Lokacija i kontakt telefon Beosport radnje u Outletu

BIG FASHION Outlet centar u Inđiji se nalazi na adresi Vojvode Putnika bb, a Beosport radnju pronađite u lokalu broj 10. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontakt telefon Beosport Outleta je 022 2100 152 i +381 63 105 3772.

Možete pisati i na imejl adresu in.big.outlet.mix@beosport.com, a mi ćemo rado odgovoriti na svaki upit! Radno vreme Beosporta kao i celog Outlet centra u Inđiji je od 10h do 21h, svakog dana!

Posetite Beosport u Outletu u Inđiji i kupite odeću po akcijskim cenama!

devojka-big