lines

N Sport Outlet Inđija

N Sport Outlet Inđija je prodavnica koja nudi proizvode svetski poznatih brendova po outlet cenama. Ako želite najnovije Puma patike ili modernu Guess garderobu po sniženim cenama – ovo je pravo mesto za vas! Posetite N Sport Outlet prodavnicu u Inđiji kako biste odabrali modele urbanog dizajna i kvalitetne izrade.

Kontakt informacije

33,34
indjija@n-sport.net
Radno vreme: 10-21h
n-sport-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

33,34
indjija@n-sport.net
Radno vreme: 10-21h

Ponuda prodavnice N Sport Outlet Inđija

N Sport Outlet Inđija – jedinstvena kombinacija sportskih i modnih brendova

Brend je osnovan 1995. godine u Beogradu i od tada je postao popularno ime u srpskoj modnoj industriji. Tokom godina, kompanija N Sport je napravila svoja tri prodajna multibrend koncepta: N Sport, N Fashion i N Selection.

Na ovaj način, brend odgovara aktivnom životu savremenih muškaraca i žena, dok je istovremeno posvećen klijentima koji imaju istančan modni ukus i prate svetske trendove.

Urbanu odeću u Inđiji, kao i obuću u Inđiji, možete ponaći u okviru našeg proizvodnog programa. On obuhvata proizvode za muškarce, žene i decu, a fokus je na pristupačnosti, udobnosti i kvalitetu.

U ponudi N Sport Outlet prodavnice u Inđiji, kao i N Sport Beograd i N Sport Novi Sad radnjama su sportski i modni brendovi: Puma, Nike, Adidas, Guess, Tommy Hilfiger, Lacoste, Diadora, Converse, Reebok, Sergio Tacchini i mnogi drugi.

Širok izbor poznatih brendova u okviru N Sport Outlet prodavnice u Inđiji

N Sport Outlet Inđija nalazi se na adresi Radomira Putnika bb – u BIG FASHION Outlet centru. Kako biste lakše pronašli naše prodajno mesto, tačna N Sport lokacija u Inđiji nalazi se na mapi objekata, a broj lokala je 33 i 34.

Ukoliko želite da nas posetite i iskoristite najnovije N Sport akcije, radno vreme naše prodavnice u Inđiji je svakog dana od 10h ujutru do 21h uveče, a mi vas rado očekujemo!

N Sport kontakt telefon prodavnice u Inđiji je +381 22 21 55 110, te nas možete pozvati kako biste saznali bilo kakve detaljnije informacije vezane za našu prodavnicu.

Učestvujte sa nama u kreiranju inovativnih trendova i odaberite komad kojim ćete pokazati individualnost kroz lični stil. Čekamo vas u BIG FASHION Outletu u Inđiji!

devojka-big